Numărul românilor care mor din cauza consumului de droguri este în creştere în 2012, faţă de anii anteriori, arată un raport preliminar realizat de Agenţia Naţională Antidrog. În Bucureşti, 42 de persoane au murit, anul trecut, din cauza stupefiantelor. La nivelul Uniunii Europene, cauza cea mai frecventă a decesului în rândul dependenţilor este consumul de opiacee: între 10.000 şi 20.000 de persoane mor anual din cauza heroinei, morfinei şi opiului.

Numărul deceselor asociate consumului de droguri a crescut în 2012, faţă de  anul precedent, însă este sub nivelul anilor 2007-2010, arată un raport preliminar realizat de Agenţia Naţională Antidrog, dat publicităţii marţi. Dacă, în 2011, în Bucureşti, au murit 41 de persoane din cauza consumului de droguri, în 2012, numărul deceselor a crescut la 42, conform datelor Institutului „Mina Minovici” din Capitală.

Romania Libera

1 COMENTARIU

  1. pe etajul opt in spitalul bagdasar arsenii exista un brancardier cu dintii strambi in gura ce are relatii puternice in randul persoanelor cu droguri , poate si vinde si heroina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.