Descoperirea macabră a fost făcută sâmbătă dimineața, iar autoritățile au fost alertate imediat. Trupul bărbatului a fost găsit într-o cutie metalică, iar poliția a deschis un dosar penal în acest caz, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în această dimineață în zona Patriarhiei, situată în sectorul 4 al Capitalei.

„În această dimineață, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4,  într-o cutie metalică, destinată depozitării materialului antiderapant, a fost găsit decedat un bărbat”, se arată în comunicatul transmis, sâmbătă dimineața, de Poliția Capitalei. La fața locului au sosit imediat mai multe echipaje de poliție, iar zona a fost securizată.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.


sursa: libertatea.ro

Citește și: Viața bate filmul! Bărbatul care a reușit să rămână în viață pentru că s-a prefăcut mort

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here