Cântăreața de muzică populară vlăduță Lupău a fost surprinsă de Adrian Rus, fiul lui Toma Rus, fostul șef de la Combaterea Criminalității Organizate Cluj, un cadou… incomensurabil!

După o vacanță de poveste în Maldive, soțul Vlăduței Lupău continuă să o surprindă cu gesturi pline de iubire. De 1 martie, cântăreața a primit un imens buchet de flori, însoțit de un mesaj care i-a mers la inimă: „O primăvară minunată! Te iubesc!”

Artista le-a urat și fanilor săi o primăvară frumoasă și speră că toate doamnele și domnișoarele s-au bucurat de asemenea atenții din partea persoanei iubite.

Vlăduța Lupău se poate considera o femeie cu adevărat împlinită. La aproape 30 de ani are o carieră muzicală în ascensiune, iar în viața personală are parte numai de fericire. Ea și fotbalistul Adrian Rus sunt împreună de câțiva ani, iar în 2019 și-au spus „da” în cadrul unei ceremonii restrânse.

Petrecerea de nuntă era programată pentru 2020, însă pandemia de coronavirus le-a stricat planurile. Cu toate acestea, cei doi se bucură de povestea de dragoste pe care o au și au grijă să facă totul cât mai special, scrie fanatik.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here