Trandafiri, orhidee, lalele…florile exprimă cel mai adesea ceea ce simțim. Atunci cand vrem să oferim un buchet de flori suntem siguri de faptul că îi facem pe plac destinatarei deoarece este vorba despre un cadou personalizat. Această mică atenție este extrem de apreciată de reprezentantele sexului feminin. De ce? Deoarece florile reprezintă frumusețea. Însă florile sunt ideale în egală măsură pentru a exprima emoții. Nu știi cum să îi oferi flori unei doamne sau domnișoare? Citește rândurile de mai jos.

De ce să îi oferi flori unei femei

Te întrebi de ce un buchet de flori sau un aranjament floral este un cadou atât de apreciat de doamne și domnișoare? Pur și simplu deoarece un buchet de flori reprezintă o atenție personalizată, un cadou care ne permite să transmitem un mesaj, un cadou delicat cu mirosuri amețitoare, extrem de plăcut vederii…

Atunci când oferim flori împărtășim emoții. Fiecare floare în parte este purtătoarea unui mesaj: iubire, pasiune, recunoștință, prietenie, susținere. Un buchet de flori reprezintă o modalitate simplă și eficientă de a face o femeie să zâmbească. O compoziție frumoasă de flori aduce multă bucurie și fericire. Florile ne înfrumusețează viața de zi cu zi și impresionează destinatara. Oferirea de flori este întotdeauna o idee bună deoarece acestea din urmă sunt sinonime cu iubire, bucurie și împărtășire de sentimente. Din acest motiv nu trebuie să eziți niciodată să îi oferi flori unei femei. Optează pentru o florărie online Cluj, pentru a livra flori la domiciliu, ca surpriza să fie completă.

Cum să alegi florile potrivite?

Cu siguranță ai auzit deja vorbindu-se despre semnificația florilor. În realitate, florile au un limbaj. Fiecare din flori posedă o simbolică aparte. Nu îi vei oferi crizanteme unei femei pentru a-ți declara sentimentele, îi vei oferi trandafiri. Nu îi vei oferi trandafiri roșii unei verișoare sau unei surori, vei opta pentru alte flori.

Hortensia este o floare superbă, alegerea potrivită pentru a transmite un mesaj delicat. Hortensia simbolizează recunoștința, mulțumirea, sinceritatea. Un astfel de buchet poate fi oferit unei prietene apropiate. Hortensia roz exprimă un sentiment de atașament. Poți oferi un buchet de hortensii unei persoane pe care o apreciezi.

Trandafirul este fără îndoială cea mai fascinantă și cea mai elegantă din toate florile. Simbol al sentimentelor amoroase, trandafirul se declină în numeroase nuanțe. Trandafiri roșii simbolizează iubirea, pasiunea. Trandafirul semnifică o iubire timidă. Trandafirul alb este simbolul purității.

Crinul este simbolul regalității, o floare care suscită admirația. Este o floare delicată extrem de prezentă în grădinile noastre. Într-un buchet sau într-un aranjament floral, crinul seduce datorită bogăției de culori. Este floarea perfectă pentru a fi oferită cu ocazie unei zile de naștere, o căsătorie sau un botez și nu numai.

Când oferim flori?

Ai decis să alegi o florărie online pentru a comanda buchete de flori dar a rămas o întrebare pe buzele tale: când oferim flori? Întâi și întâi la ocazii speciale precum o zi de naștere, botez, recepție, cununie civilă, Ziua Mamei, Sfântul Valentin. Florile pot fi oferite și în momente mai dificile precum un omagiu sau un deces pentru a ne arăta susținerea și respectul. Florile pot fi oferite și zilnic, fără o ocazie specială. Florile sunt întotdeauna o idee bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.