Jocurile cu loto sunt foarte apreciate in ziua de astazi. Daca nu stiai deja acum poti juca pe internet la loteriile din intreaga lume. Acestea sunt foarte profitabile, daca este sa facem o comparatie cu celebrul Loto 6 din 49 din Romania si tocmai din acest motiv jucatorii participa acum la loto online.

Gama variata de loterii disponibile, posibilitatea de a plasa bilete cu orice miza doresti, dar si extragerile dese sunt alte motive pentru care jocul de loto online a devenit atat de popular si la noi in tara in ultimii ani.

In continuare iti voi spune care sunt cele mai cautate loterii de pe internet in momentul de fata si iti voi oferi si alte informatii care te vor ajuta cand joci loto online.

Care sunt cele mai accesate loterii?

Asa cum spuneam si mai sus oferta este una bogata in ceea ce priveste loto la cazinourile online de top. Totusi in prezent doar cateva dintre platformele cu jocuri online au in oferta si pariuri pe loterii internationale.

Cum numarul de jocuri loto la care poti participa este ridicat, probabil te intrebi care sunt cele mai cautate loterii, nu-i asa? Iata-le in lista urmatoare:

 • Loto Polonia 20/80
 • Keno Polonia 20/70
 • Loto Franta 5/49
 • Keno Franta 20/70
 • Polonia 6/49
 • Grecia Kino 20/80
 • Italia Win for Life 10/20

Asadar, Loto 5 din 49 Franta este o loterie foarte apreciata de catre jucatori, iar sistemul de joc este unul destul de interesant. Iti ofer mai multe detalii despre acest joc de loto in continuare.

Ce trebuie sa stii despre Franta Loto 5 din 49?

Dupa cum probabil ti-ai dat seama deja, Loto 5/49 Franta este o loterie care se aseamana foarte mult cu jocul 6/49 oferit de Loteria Romana in ceea ce priveste sistemul de joc. 

Trebuie sa iti spun din start insa ca la loteria franceza vei beneficia de cote mult mai bune la castig. Poti vedea asta in urmatoarea lista:

 • 1 numar – cota 9.25
 • 2 numere – cota 110
 • 3 numere – cota 1800
 • 4 numere – cota 22000
 • 5 numere – cota 250000

In ceea ce priveste extragerile la Loto 5/49 Franta, acestea au loc o data la 2 sau 3 zile, mereu la ora 21:00. Modul in care poti sa joci un bilet la loteria franceza este diversificat, atat in ceea ce priveste miza plasata (poti sa joci cu orice miza doresti, spre deosebire de 6/49 Romania), cat si sistemul de joc adoptat.

Poti sa joci atat un bilet simplu, cu anumite numere, dar poti sa alegi si un sistem, cum ar fi 1/3, 2/4 sau orice alta combinatie posibila.

Un alt lucru interesant la Loto 5 din 49 Franta, dar si la alte loterii online este acela ca poti consulta direct pe site-ul cazinoului statistici cu privire la extragerile anterioare. Obtii astfel informatii legate de cele mai norocoase numere, perechi extrase frecvent si nu numai. Toate aceste detalii te pot ajuta sa faci alegerile castigatoare.

Nu in ultimul rand este evident ca poti juca loto online direct de pe telefonul tau mobil. Tinand cont de cele prezentate este usor de inteles de ce jucatorii prefera acum loteriile de pe internet si e clar ca acestea reprezinta viitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here