Trăim în era jocurilor de cazinou online. Nu s-au dus vremurile cazinourilor clasice, doar că dezvoltarea internetului și evoluția tehnologia a facilitat apariția de cazinouri online și adaptarea jocurilor de cazinou la mediul digital.

Cei pasionați de jocuri de cazinou le pot practica oricând, oriunde chiar de pe dispozitivile mobile. Cazinourile online au continua să integreze tehnologii de ultimă generație, oferind jucătorilor experiențe complexe și uneori cât mai apropiate de cazinourile clasice.

Indiferent de locul în care vă aflați, există cazinouri online și case de pariuri sportive gata să vă servească. Ceea ce face posibil acest lucru este gama largă de metode de plată disponibile pentru potențialii clienți, un factor important în alegerea platformelor digitale de jocuri.

Versatilitatea metodelor de depunere și retragere pe care le oferă cazinourile online este ceea ce le permite jucătorilor din întreaga lume să găsească un furnizor care li se potrivește personal și să joace în cadrul lor.

Majoritatea jucătorilor aleg cazinourile online în funcție de varietatea jocurilor, dar și în funcție de metodele de plată, dar și de retragere. Cu toate că trăim în secolul vitezei, unii furnizori de servicii financiare vă permit să depuneți numai printr-o anumită metodă de plată, în timp ce alții vă permit să vă retrageți câștigurile prin metoda de depunere aleasă. Și de cele mai multe ori, puteți retrage bani doar prin aceeași metodă pe care ați folosit-o pentru depunere.

Sunt casinouri Romania care vă pun la dispoziție plata cu cardul, transfer bancar, plata cu ajutorul criptomonedelor sau alte servicii rapide de plăți instant. Odată ce ați depus primii bani, sunt cazinouri care vă răsplătesc cu 50 rotiri gratuite de întâmpinare. Însă pentru unii jucători nu e suficient. Mai jos aveți unele dintre cele mai folosite metode de plată în cadrul cazinourilor online.

Metoda de plată prin intermediul cardurilor de credit sau de debit este cea mai populară în întreaga lume. În multe țări europene, aceasta este cea mai importantă și cea mai folosită metodă de plată. În plus, majoritatea cazinourilor acceptă VISA, MasterCard sau Maestro. Avantajul principal al utilizării cardurilor de credit și/sau de debit este accesibilitatea acestuia. Asta pentru că practic oricine poate solicita un card de credit/debit și îl poate folosi în întreaga lume. Însă trebuie menționat că sunt bănci care au început să blocheze plățile spre cazinourile online.

A doua metodă de plată folosită de jucători este reprezentată de portofelul electronic, iar aici avem Paypal, Skrill, Neteller, EcoPayz și multe altele. Această metodă de plată și de retragere continuă să crească în topul preferințelor pariorilor pentru că este ușor de utilizat iar tranzacțiile se pot face aproape instant. Un dezavantaj al acestora stă în comisionul perceput pentru orice tip de tranzacție.

Podiumul preferințelor este încheiat de cardurile preplătite și voucherile. De exemplu Paysafecard este o metodă de plată în rândul britanicilor. Aproape fiecare cazinou online îl acceptă ca metodă de plată datorită securității sale ridicate (spre deosebire de plata directă cu cardul de credit/debit) și taxelor sale minime. Un dezavantaj stă în faptul că nu are acoperire mondială.

Transferurile bancare au început să scadă în preferințele jucătorilor pentru că multe dintre ele nu se fac instant. Cel puțin la nivel de reatragere, banii ajung în contul bancar după câteva zile, ori cu toții ne dorim să avem acces la bani în timp real. A rămas o metodă preferată în țările unde serviciile online nu sunt așa de răspândite sau au ajuns să fie extrem de limitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here