Centrul de Coordonare în Angajare Asistată pentru Angajatori şi Persoane cu Dizabilităţi ATRIUM, Fundaţia Alpha Transilvană Tîrgu-Mureş, în colaborare cu Asociaţia pentru Protejarea şi Ajutorarea Handicapaţilor Neuro-Psihici (A.P.A.H.N.P) – Centrul de Zi Sf. „Maria”, Cluj-Napoca anunţă dechiderea Centrului de Angajare Asistată Cluj şi lansarea Platformei de Reabilitare Vocaţională şi Integrare prin Angajare Asistată, www.dizab-job.ro.

 

Evenimentul de lansare va avea loc joi, 06 iunie 2013 de la ora 10:00 la sediul A.P.A.H.N.P – Centrul de Zi „Sf. Maria”, Cluj Napoca, str. Milton Lehrer nr. 18 (P-ta Cipariu)

 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „EMA – Eficienţa Muncii Asistate” – Crearea şi implementarea metodologiei integrate de pregătire profesională şi angajare asistată pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi.

 

Fundaţia Alpha Transilvană din Tîrgu-Mureş  este acreditată de  A.N.O.F.M pentru a oferi servicii de mediere a locurilor de muncă urmând să  asigure sprijinul necesar specialiştilor de la Centrul de Angajare Asistată din Cluj în cadrul activităţilor desfăşurate.  Centrul de Angajare Asistată Cluj a fost creat cu scopul de a le oferi suport atât angajatorilor cât şi persoanelor cu dizabilităţi aflate in cautarea unui loc de muncă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.