Chiar dacă ar putea obține locul de parcare printr-o rezervare online, zeci de clujeni au ales să formeze o coadă în fața Primăriei Cluj Napoca pentru un loc de parcare.

”Am încercat anul trecut să îmi fac cererea online și am rămas fără loc de parcare, așa că a trebuit să dau tot felul de atenții după aceea ca să obțin unul. Ața că anul acesta am decis să vin personal, chiar dacă e ora 7 dimineața și birourile încă nu s-au deschis. Cel mai bine e să depun eu cererea personal, mi se dă număr de înregistrare, și așa e sigur!”, spune unul din clujenii de la coadă.

Cererile pentru alocarea unor noi abonamente de parcare pentru riverani pot fi depuse începând cu data de 3 ianuarie 2022 online, pe site-ul Primăriei, la secțiunea Cerere parcare.

Pentru plata abonamentelor de parcare, există două tipuri de plăți online:

– fără autentificare: abonamentele pentru zona centrală (abonamentele de parcare pentru zona centrală 2 și abonamentele de parcare pentru riverani zona centrală 1 și 2) – pot fi plătite online oricând, devenind valabile începând cu 3 ianuarie 2022.
– cu autentificare: abonamentele pentru riverani (cartiere). Aceste abonamente pot fi plătite online începând cu data de 3 ianuarie 2022.

Ghișeele pentru încasarea abonamentelor de parcare vor fi deschise doar din data de 10 ianuarie.

2 COMENTARII

  1. „Cererile pentru alocarea unor noi abonamente de parcare pentru riverani pot fi depuse începând cu data de 3 ianuarie 2022 online”… categoria Stiri din Cretacic sau „sa ne radem cu Tarcea”. Eu imi fac abonament on line de 2 ani… si tot de cacat e aplicatia. Am facut sesizari, cereri scrise sau on line, si p.ula. Tot proasta a ramas. Aplicatia! Militienii lu’ Bonti’ tot nu te gasesc in baza de date. Iti lasa pe parbriz amenda, tu ii cauti, ei anuleaza amenda si le-o dau sus la cei de la Dep. Informatic. Ce mai, Silicon de pe Vale e pepsi. Stati la coada, melteni, daca nu vreti sa umblati tot anul dupa amendatorii lu Bonti. Sa va dea cartonas de pus in jeam de la ghiseu…Ca sa nu vorbesc de aia care sunt cu abonamente de riverani pe strazi adiacente… Soc si Groaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here