Un anunț neobișnuit a stârnit discuții în rândul internauților de pe un grup de chiri din Cluj-Napoca: închirierea unei boxe dintr-un beci la un preț exorbitant de 750 de lei pe lună, echivalentul a aproximativ 150 de euro. Această sumă se traduce într-un tarif de 1 euro pe metru pătrat, în condițiile în care boxa are o suprafață de 16 metri pătrați.

hdrpl

Anunțul a fost postat pe un grup de chiriași de pe Facebook, atrăgând rapid atenția comunității online. Ceea ce face această ofertă cu atât mai remarcabilă este faptul că boxa se află la nivelul 3 de securitate, având acces restricționat, inclusiv o ușă interfon la scara blocului, o ușă de metal la intrarea în beci și o ușă de lemn pentru accesul în boxă.

hdrpl

Chiar dacă închirierea unor spații de depozitare poate fi destul de comună, prețul solicitat pentru această boxă a stârnit dezbateri și controverse. Mulți membri ai grupului au comentat că suma cerută este nejustificată pentru un spațiu subteran, indiferent de nivelul de securitate asigurat.

Această situație scoate în evidență din nou problema locuințelor și spațiilor de închiriat din Cluj-Napoca, un oraș unde cererea pentru locuințe și spații comerciale este în continuă creștere, iar prețurile pot deveni uneori exorbitante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.