La aniversarea a 16 ani de activitate, compania Christian Tour lansează o ofertă foarte avantajoasă, Dependent 72, care le permite clienţilor să meargă în vacanţă la jumătate din preţul unui sejur. În plus, serviciile turistice rămân la cel mai înalt nivel, fiind adaptate gusturilor şi bugetului fiecărui client.

Transport în cele mai bune condiţii

 

Christian Tour oferă pachete de servicii care reprezintă o serie de avantaje pentru clienţi, pe care aceştia nu le pot găsi la alte companii de turism. În primul rând, este vorba de o flotă proprie de autocare, lucru care însemnă că, eliminând intermediarii, permite companiei să ofere tarife mai scăzute la pachetele turistice. Agenţia turistică dispune de autocare moderne, echipate cu sisteme audio-video, aer condiţionat şi scaune rabatabile.

Tot pe partea de transport, Christian Tour utilizează aeronave în sistem charter, iar aceasta însemnă în primul rând servicii de calitate la un preţ convenabil. Zborurile în sistem charter se efectuează cu aeronave Boeing 737–800/400/300 şi Airbus A320/321, la bordul cărora clienţii se bucură de tot confortul pentru a savura din plin călătoria. Din luna iunie, zborurile charter spre Creta, Zakynthos, Antalya, Mallorca şi Rhodos, vor pleca săptămânal de pe Aeroportul Cluj-Napoca.

Flexibilitate şi discounturi

Un avantaj notabil al sistemului Christian Tour îl reprezintă flexibilitatea. Astfel, în momentul rezervării, clientul achită un avans de 30-50%, iar diferenţa poate fi plătită în oricâte rate doreşte, cu până la 14 zile înaintea plecării. În plus, grupurile organizate şi cei care fac rezervări din timp pot beneficia de discounturi. Pachetele turistice sunt gândite în aşa fel încât vacanţele oferite să fie pentru toate gusturile şi pentru orice buzunar. Cataloagele companiei oferă mereu o multitudine de sugestii atractive, pentru diferitele preferinţe ale clienţilor.

Pentru a satisface nevoile celor peste 100.000 de turişti pentru care lucrează în fiecare an, compania rezervă un număr mare de vile, hoteluri sau locuri pentru avion, pentru care sunt depuse garanţii, ceea ce însemnă atragerea unor discounturi în calitate de furnizori, reflectate în preţurile finale ale pachetelor turistice.

De asemenea, trebuie subliniat faptul că locaţia şi calitatea serviciilor sunt foarte importante pentru Christian Tour în momentul în care selecţionează unităţile de cazare. Pentru ca acestea să se ridice la înălţimea standardelor aşteptate de clienţi, toate unităţile de cazare sunt verificate înainte de a fi incluse în ofertă. Nu în ultimul rând, toţi ghizii şi însoţitorii de grup sunt atent selecţionaţi şi bine pregătiţi, iar compania pune la dispoziţie şi ghizi locali, care oferă asistenţă şi informaţii pe tot parcursul sejurului.

Mereu aproape de clienţi

Alegerea unui pachet turistic a fost simplificată la Christian Tour. Astfel, în căutarea vacanţei dorite, clienţii se pot ghida după un sistem de marcaje care arată facilităţile speciale ale fiecărui hotel, fie că este vorba de All Inclusive, servicii speciale pentru familii sau pentru tineri, sau existenţa unui spa deosebit. Pentru a fi mai aproape de clienţi, compania are parteneriate cu peste 1200 de agenţii de turism din toate oraşele ţării, care pun la dispoziţia celor care sunt în căutarea vacanţei perfecte toate detaliile legate de sejururile oferite de Christian Tour.

Dependent 72, vacanţe la jumătate de preţ!

 

Începând din 3 iunie, clienţii Christian Tour pot pleca în vacanţe la preţuri extrem de avantajoase în Zakynthos. Dat fiind faptul că, în avans, compania rezervă camere în hotelurile partenere, clienţii înscrişi în acest program turistic pot aştepta cu bagajele făcute să fie anunţaţi că, în 72 de ore, vor pleca în vacanţă, fiind cazaţi în camerele rămase neocupate. La Hotelul Mediterranean Beach, de exemplu, la 5*, un cuplu poate merge în sejur, cu demipensiune, pentru doar 719 euro, cât ar fi costat pentru o singură persoană. În plus, hotelul oferă gratuit cazarea copiilor de până la 12 ani. La fel este şi la Mabley Grand, tot 5*, unde un sejur costă în jur de 700 de euro pentru două persoane, în funcţie de perioadă. Caretta Beach Resort & Water Park, de 4*, extinde facilităţile gratuite pentru doi copii. Astfel, o familie cu doi copii poate merge în vacanţă cu 778 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.