După ratarea titlului, mai mulți jucători de la CFR Cluj ar putea fi dați afară din echipă.

ProSport a publicat o listă cu plecările pe care le-ar pune la cale finanțatorul CFR-ului în această vară. Lista plecărilor din vară:
Mihai Bordeianu
Cristian Bălgrădean
Alexandru Chipciu
Ze Gomes
Jean-Claude Billong
Karlo Brucic
Denis Kolinger
Sergiu Buș
Cătălin Itu
Gabriel Debeljuh

Lista plecărilor începe cu Bordeianu și Bălgrădean care au salariile rămase din perioada în care erau oameni de bază la CFR, iar renunțarea la ei ar însemna o mare economie la bugetul echipei. Potrivit ProSport, cei doi îi costă lunar pe cei de la CFR aproximativ 30.000 de euro, în condițiile în care Bălgrădean a bifat doar 3 meciuri în campionat, iar Bordeianu a prins puțin peste 700 de minute în sezonul din Superliga României.

Apoi planul finanţatorului include şi faptul de a scăpa de salariile plătite jucătorilor împrumutați. Lui Alexandru Chipciu, CFR Cuj îi plăteşte lunar 8.500 de euro, fotbalistul fiind împrumutat la „U” Cluj, suma reprezentând jumătate din contractul lui Chipciu. Acesta își încheie în vară înțelegerea cu echipa din Gruia și va deveni jucător liber de contract.

Şi Ze Gomes, Sergiu Buș sau Cătălin Itu fac parte din categoria jucătorilor împrumutați la care patronul CFR-ului ar dori să renunțe în această vară.

Printre fotbaliști pe care CFR i-a transferat în actualul sezon și pe care Varga n-ar mai vrea să-i plătească în viitor este şi Denis Kolinger, împrumutat de la Vejle. Fundașul stânga Karlo Brucic este un jucător de care CFR a încercat să scape și în iarnă, în timp ce camerunezul Jean-Claude Billong este ca și plecat, la fel cum este și Gabriel Debeljuh, căruia i se încheie contractul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.