Nicolae Ștefănuță apare drept calificat pe lista de la europarlamentare, fiind unul dintre candidații independenți trimiși în PE de către România (după Elena Băsescu și actorul Mircea Diaconu), deși nu a făcut niciun fel de campanie, lumea nu l-a putut vedea performând la televizor, fiind prezent cel mult pe rețelele de socializare. Această apariție ciudată va fi comentată în cursul acestei săptămâni de către analiștii Clubului de Gândire GOLD.

Solid News prezintă CV-ul de pe Wikipedia al acestui europarlamentar, care naște suspiciuni de apartenență la Statul Paralel din România.

Nicolae Ștefănuță (n. 3 ianuarie 1982, Rășinari, Sibiu, România) este un politician român, ales europarlamentar din partea României în a noua legislatură a Parlamentului European (PE), pe lista Alianței USR-PLUS, în prezent fiind independent.

După patru ani de mandat, timp în care a făcut parte din grupul Renew Europe, a demisionat din partidul din care a fost ales, devenind eurodeputat independent și membru în Grupul Verzilor/Alianța Liberă Europeană în Parlamentul European (PE), în martie 2023. În decembrie 2023, a fost ales Vicepreședinte al Grupul Verzilor din Parlamentul European (PE).

sursă: solidnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.