Alin Câmpean, fostul comandat al Poliției Dej a fost demis din funcția sa iar în locul său a venit un polițist de la judiciar, cunoscut interanțional: Marton Elek. 

Potrivit surselor, Elek Marton, noul comandant de la Dej, și-a preluat azi atribuțile și militează pentru o comunicare deschisă, iar printre obiectivele principale se numără ”restaurarea liniștii în DEJ”. Potrivit declarației de avere, Marton Elek deține, împreună cu soția sa (juristă la Direcția Regională Drumuri și Poduri – DRDP Cluj), un apartament în Bistrița, un teren agricol în comuna Baciu și o Skoda Octavia din 2012. 

Schimbarea de la Dej s-a produs în urma unor scandaluri recente cu fotografii în care apar proxeneți, intelopi și polițiști din Dej, printre care și fostul comandant Câmpean. Mai mult, după audierile din dosarul Pești la Dej, avocatul unuia dintre cei arestați pentru proxenetism l-a vizitat pe Câmpean să îl pună la curent cu ancheta procurorului de caz, potrivit ziardecluj.ro

Elek vine din BIC Cluj-Napoca (Biroul de Investigatii Criminale din Cluj-Napoca) și are peste 20 de ani de experiență ca polițist judiciarist. Acesta a fost împuternicit pe o perioadă de șase luni, urmând ca postul de comandant al Poliției Dej să fie scos la concurs. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here