Începând de vineri la Cinema Victoria se pot viziona filme cu păstrarea distanței sociale și împiedicarea răspândirii coronavirusului.

Conform unei postări pe facebook, Cinema Victoria din Cluj-Napoca dorește reînceperea proiecțiilor. Sălile de cinema nu vor fi pline încă de la început.

„Cinema Victoria își deschide din nou porțile. Vă așteptăm cu drag la film, începând din 12 februarie 2021. Proiecțiile vor fi zilnice, iar cele de la ora 13:00 în timpul săptămânii vor avea același regim cu intrare liberă. Cinematograful va funcționa deocamdată la capacitate redusă conform normelor în vigoare și au fost luate toate măsurile necesare pentru ca spectatorii să poată urmări proiecțiile în deplină siguranță:

  • marcarea distinctivă a scaunelor pentru public, atât în sala cât și pe site-ul cinematografului de unde se cumpără bilete online,
  • stabilirea circuitului unidirecțional al spectatorilor,
  • afișarea mesajelor informative pentru respectarea măsurilor impuse,
  • efectuarea dezinfecțiilor periodice”

Conform măsurilor impuse, realizarea triajului observațional este obligatoriu la intrarea în cinematograf și purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a desfășurării spectacolelor.

Programul complet al filmelor poate fi văzut aici.

Citește și: Cluj-Napoca și alte 6 localități rămân în scenariul roșu, cifre încurajatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here