Consiliul Judeţean Cluj a înaintat anunţul de intenţie al licitaţiei deschise pentru atribuirea contractului de lucrări în vederea construirii pistei de decolare – aterizare la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Pista va avea o lungime de 3.500 de metri, în etapa I fiind programată construirea unei piste de decolare-aterizare de 2.200 de metri. „Anunţul de intenţie este în aşteptarea validării reprezentantului Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP). În momentul validării anunţului de intenţie acesta va fi publicat în SEAP şi Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
 
Acest contract va duce la finalizarea unui punct important din proiectul nostru de dezvoltare şi modernizare a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca” consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj,  Alin Tişe.
Conform anunţului, data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 15.07.2009, iar costul iniţial estimat este de peste 49 de milioane de EURO. Obiectivul va fi finanţat din surse proprii, alocări ale Consiliului Judeţean Cluj, precum şi eventuala obţinere a unor finanţări din Programul Operaţional Sectorial de transport, Axa 2, Domeniul de intervenţie IV.

Silvia Boncuţiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.