Mandatul de vânzare include trei clădiri separate din cadrul Record Par: două clădiri de birouri (o clădire nouă de birouri de clasa A, alături de o clădire istorică renovată) și o sală de sport cu piscină, dar exclude partea rezidențială.

Suprafața totală închiriabilă va atinge 14.263 de metri pătrați, 207 locuri de parcare subterane și 291 de metri pătrați de spații depozitare subterane. „Durata medie până la expirarea contractelor de închiriere este mai mare de cinci ani (fără opțiuni de încetare înainte de expirare) în timp ce venitul net estimat pentru întreaga proprietate închiriată este mai mare de 2,7 milioane de euro pe an. Tranzacția va presupune vânzarea acțiunilor deținute de dezvoltator (și nu vânzarea individuală a activelor), toate cele trei clădiri fiind deținute de aceeași companie”, a spus pentru economica.net Valentin Lupu, Associate Director Capital Markets, Knight Frank România.

În afară de centrul sportiv, care este deja finalizat și funcțional din iunie 2019, celelalte două clădiri sunt preconizate să fie livrate în a două jumătatea a anului 2020. Unitățile rezidențiale se vor livra simultan cu mai sus menționatele clădiri de birouri, dar nu fac obiectul acestui mandat de vânzare.

„Record Park este modelul pentru toate proiectele actuale și viitoare ale Speedwell, cu accent pe locații din interiorul orașelor, reunind funcțiile de birou, rezidențial și facilități de retail, la distanțe de mers pe jos față de zonele centrale și față de principalele mijloace de transport. Acest mixt a fost creat atât în beneficiul chiriașilor, pentru a-i ajuta în atragerea forței de muncă, cât și în beneficiul angajaților, care pot trăi foarte aproape de locul de muncă și de spațiile de petrecere a timpului liber, păstrând o demarcare foarte clară a funcțiilor din punctul de vedere al investitorului.  Aceasta se dovedește a fi o formulă de succes care asigură cumpărătorului o garanție în ceea ce privește gradul de ocupare pe termen lung”, a adăugat Didier Balcaen, CEO Speedwell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here