O parte din tribunele Cluj Arena vor fi transformate, temporar, de Consiliul Județean Cluj și Agenția de evenimente Spotlights, într-un teatru în aer liber, pregătit să organizeze „eveniment de toate tipurile, în condițiile impuse de starea de alertă”.

„Am găsit o modalitate prin care să le oferim clujenilor posibilitatea de a lua parte la activitățile preferate, dincolo de mediul virtual. Începând de vineri, 12 iunie, ora 20:30, la Cluj Arena se organizează seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, care vor respecta regulile de distanțare socială, cu o capacitate de 500 de locuri acoperite” – informează Consiliul Județean Cluj.

Având în vedere că „siguranța participanților este extrem de importantă”, se vor respecta toate regulile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19. Astfel, precizează CJ Cluj, cei 500 de participanți vor fi așezați pe scaune la o distanță de 2 metri. Publicul va purta măști pe toată durata evenimentelor, la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale și se va dezinfecta perimetrul înainte și după fiecare eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here