In perioada  8 -14 septembrie 2014 va avea loc prima scoala de toamna dedicata in exclusivitate cladirilor verzi. Evenimentul se numeste ”Cluj-Napoca – The City of Green Buildings” si este creat special pentru studentii si masteranzii din domenii precum arhitectura, constructii, instalatii, inginerie.

De asemenea, o parte a evenimentului este dedicata mediului economic, iar in data de 12 septembrie va avea loc in cadrul evenimentului conferinta ”Cluj-Napoca – The City of Green Buildings”, unde entitatile implicate in realizarea cladirilor verzi vor avea reprezentanti de seama. Printre acestia se numara: Dorin Beu – presedinte RoGBC, Serban Tiganas- presedinte Ordinul Arhitectilor din Romania, Alexandru Tulai – Cluj Innovation City.  Pe langa acestia vor fi de asemenea prezenti reprezentanti din randul: antreprenorilor, constructorilor, agentiilor imobiliare si-a bancilor.

Cluj-Napoca este printre primele orase din Europa, care ofera o reducere a taxelor pentru cladirile vezi, acesta fiind motivul pentru care consideram ca „inima Transilvaniei”, este mediul potrivit pentru a desfasura acest eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.