Un clujean, care a câștigat 700 de lei la o sală de jocuri din cartierul Mărăști, a fost tâlhărit de doi tineri, Crucița L. și Radu V., după ce a acceptat propunerea femeii de a întreține relații sexuale. Augustin L. credea că are parte de o seară pe memorabilă, după ce a câștigat o sumă importantă la păcănele și o femeie îi făcea avansuri. Însă, a ajuns să fie furat și bătut cu bestialitate.

„Aventura” s-a încheiat cu o sentință pronunțată de magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca, la începutul acestei luni, prin care Crucița L. a fost condamnată la 3 ani și 9 luni de închisoare, iar partenerul său Radu V. la 3 ani și 6 luni de închisoare în regim de detenție. Hotărârea instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Tâlharii și-au urmărit victima toată seara

Faptele datează din noaptea de 5 noiembrie 2023, când bărbatul a vrut să-și încerce norocul la sălile de păcănele din cartierul Mărăști. În timp ce se deplasa spre sala de jocuri Bellagio de pe strada Fabricii, a fost abordat de Crucița L., care i-a propus acestuia să întrețină raporturi sexuale contra cost.

Augustin L. a refuzat-o și și-a continuat drumul înspre sala de jocuri de noroc Bellagio. Ulterior, în jurul orei 02:00, victima a intrat în interiorul sălii de jocuri și s-a jucat la 2 două aparate de tip slot-machine, după care s-a așezat la ce de-al treilea aparat în care a introdus o bancnotă dintre cele pe care le avea asupra sa în buzunarul exterior al gecii.

În sala de jocuri de noroc și-au făcut apariția Crucița L. și Raul V. , doi tineri cercetați în mai multe dosare penale. Raul V. a verificat inițial terenul, apoi i-a spus femeii să meargă la Augustin L. pentru a-l convinge să întrețină relații sexuale cu ea.

Cum s-au transformat avansurile sexuale într-o tâlhărie

Într-un final, Augustin L. a dat curs propunerii, ieșind din sala de jocuri de noroc în urma femeii. În continuare, la sugestia Cruciței L., cei doi s-au deplasat în spatele unui bloc de pe strada Fabricii, pentru a întreține relații sexuale. În același timp, Raul V. îi urmărea pe cei doi.

Victima a declarat că Crucița L. a început să îl pipăie și i-a introdus mâna în buzunarul de la geacă, de unde i-a sustras suma de bani, moment în care acesta a prins-o de mână și a întrebat-o ce face.

Femeia l-a strigat imediat pe Radu V. pentru a-i veni în ajutor. Astfel, acesta s-a deplasat la fața locului imediat și l-a lovit-o pe Augustin L. cu pumnul în zona feței, moment în care femeia a reușit să fugă. Victima a a ripostat și a fugit după aceasta cu intenția de a o prinde pentru a-și recupera banii.

Reușind să o ajungă din urmă pe Crucița L., persoana vătămată i-a cerut acesteia banii sustrași, însă la fața locului a ajuns din nou Radu V., care a lovit-o cu piciorul pe persoana vătămată în piciorul drept, acesta căzând la pământ.

Astfel, cei doi pungași au fugit cu banii sustrași spre un hotel la capătul străzii. Imediat după incident, Augustin L. a sesizat organele de poliție, prin serviciul 112. Ulterior, s-a stabilit că Radu V. i-a provocat victimei leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Citește și: USAMV Cluj-Napoca și-a tăiat singură craca. Nici instanța nu mai poate opri firma care exploatează balast de pe terenurile universității

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.