bani

Consilierul județean de la USR, Elena Muscă, a anunțat că astăzi, 18 ianuarie, este ultima zi în care locuitorii județului Cluj pot depune eventuale contestații la Proiectul Bugetului General Propriu al Județului Cluj pe anul 2023. Eventualele contestații pot fi depuse la Registratura Consiliului Județean Cluj sau comunicate prin email la adresa infopublic@cjcluj.ro .

„Veniturile totale estimate pentru Bugetul local al Județului Cluj pentru nul 2023 sunt de 780,3 milioane lei, cu un excedent bugetar pentru 2022 de 27,7 milioane lei. Avem un buget mai mai mic cu cca 140 milioane față de cel aprobat pentru 2022 iar proiecția este, în continuare, una ambițioasă dacă privim execuția bugetară din ultimii ani care indică o capacitate de execuție financiară anuală a județului Cluj de cca 560-600 milioane lei (doar la nivelul anului 2022 executia estimată la 31.12.2022 depășește 600 milioane lei, fiind estimată la 676,5 milioane RON).
Este important să se monitorizeze modul în care va fi utilizat excedentul bugetar și cum vor fi alocate fondurile pentru proiectele de dezvoltare. Cu toate acestea, chiar dacă acest buget este mai mic față de cel aprobat pentru 2022, este important să se ia în considerare capacitatea financiară reală a județului Cluj și să se monitorizeze execuția bugetară pentru a se asigura că fondurile sunt alocate și utilizate eficient”, a scris pe o rețea de socializare Elena Muscă.

Totodată, și deputatul clujean USR, Oana Murariu, a distribuit mesajul consilierului județean privind contestațiile pe care clujenii le pot face cu privire la Proiectul Bugetului General Propriu al Județului Cluj.

Citește și: Fostul senator Iuliu Păcurariu pierde și la CA Cluj procesul cu o miză de peste jumătate milion de lei EXCLUSIV

2 COMENTARII

  1. O contestație ar fi legată de autobuzele cu H2. Arătați-i filmulețul lui Boc, cu un traducător, poate se răzgândește, poate l-a prostit cineva el fiind de bună credință.
    https://www.youtube.com/watch?v=Zklo4Z1SqkE
    PS Dați-i și definiția troleibuzului!
    TROLEIBÚS, troleibuse, s. n. Vehicul pentru transportul în comun al călătorilor, asemănător cu autobusul, pus în mișcare de un CURENT ELECTRIC, pe care îl primește printr-un troleu de la două fire aeriene.

    • Ce nu înțeleg, mai ceva de cînd e Boc primar, doar stă în Zorilor, de ce nu este nici un troleu pe acele linii? Se știe că motorul electric e mult mai bun la urcat pante sau la pornitul din pantă decît orice motor cu combustie internă; cuplu mare la pornire. De gălăgie și fum (n-am zis poluare, cv ăsta e pt cei cu ecologeala) nu mai vorbesc.
      De ce nu sînt linii de tramvai din Mănăștur, poate chiar Florești, spre Mărăști/Gheorgheni și din Grigorescu spre centru? Doar e cel mai ieftin și prietenos cu natura mijloc de transport urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.