Alin Tișe, președintele Consiliuluj Județean (CJ) Cluj, a anunțat că din 2 august, clujenii vor putea accesa platforma pusă la dispoziție în vederea programării pentru obținerea cărții electronice de identitate.

 „Ne bucurăm ca Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor (DJEP) Cluj s-a alăturat acestui proiect pilot, aflat, în acest moment, în faza de testare și îmbunătățire a funcționalităților și care va fi replicat, în scurt timp, la nivelul întregii țări”, a spus Tișe.

Pentru a se programa, cetățenii au la dispoziție platforma web: https://programare-cei.mai.gov.ro sau pot intra direct pe site-ul DJEP Cluj pentru a obține mai multe informații privind programarea, depunerea documentelor și eliberarea cărții electronice de identitate.

După efectuarea programării, cetățenii se vor deplasa la sediul DJEP Cluj din strada Aviator Bădescu nr. 7-9, unde vor depune personal cererea, dovada achitării contravalorii actului de identitate și celelalte documentele prevăzute de lege.

Pentru derularea în bune condiții a acestei activități, Consiliul Județean și DJEP Cluj au pus la dispoziția cetățenilor două noi ghișee de preluare a datelor biometrice, respectiv unul de eliberare a cărții electronice de identitate.

Sursa: Zcj.ro

Citește și: La Cluj taxele pentru buletine electronice se plătesc în stil vechi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here