Un clujean a reclamat, în aplicația MyCluj, că a fost amenințat cu bătaia de câteva persoane care solicită bani sub pretextul că ar fi angajați ai companiei de salubritate Supercom. Bărbatul susține că țeparii poartă veste de lucru pe care este inscripționată sigla Supercom și sună la toate numerele de interfon insistent până când cineva le răspunde, iar apoi merg de la o ușă la alta să ceara bani pentru a se ocupa în continuare de gunoi. Conform sesizării, falșii angajați îi terorizează pe clujeni de peste un an.

„Bună ziua! În fiecare lună, angajații Supercom vin să ceară bani în plus pentru serviciile de salubrizare. Locuim pe Bistriței 83, și o dată pe lună, sâmbăta ne trezim cu angajații care se prezintă ca gunoieri Supercom (ne arată vestele de lucru care au sigla firmei) care sună la toate numerele de interfon insistent până când cineva le răspunde și apoi merg de la apartament la apartament să ceară bani pentru a se ocupa în continuare de gunoi. Este foarte deranjant și ultima dată m-am răstit la ei și le-am spus să nu mai sune că ne trezesc copii, și că nu le dăm bani oricum. Moment în care au început să amenințe că o sa ne bată, că ne așteaptă când ieșim și că o să ne răstoarne tomberoanele etc… Lucrul ăsta se întâmplă deja de peste un an. Am încercat sa iau legătură cu Supercom însă nu răspunde nimeni la dispecerat. Va rog mult să ne ajutați cu problema asta.”, a semnalat un clujean în aplicația MyCluj.

Supercom a reacționat în privința falșilor angajați

În vara anului trecut, când a mai fost reclamată o situație similară, Supercom a atras atenția clujenilor asupra acestei metode de înșelăciune și a precizat că aceste persoane nu sunt angajați ai societății și nu au nici o legătură cu operatorul de salubritate.

„Supercom SA, operatorul serviciilor de salubritate din județul Cluj, a fost informat că persoane care își atribuie calitatea de angajați ai companiei solicită diverse sume de bani cetățenilor pentru acoperirea unor pretinse costuri, legat de investiții în serviciul de colectare a deșeurilor menajere.Supercom SA precizează că aceste persoane nu sunt angajați ai societății și nu au nici o legătură cu operatorul de salubritate. Facem apel la locuitorii județului Cluj să nu achite nicio sumă unor persoane care se prezintă la ușă sub pretexul încasării taxei de salubritate sau a altor servicii”, au transmis reprezentanții firmei.

Citește și: Avram Gal vinde Transilvania SteakHouse, după ce Primăria Cluj-Napoca a dispus închiderea restaurantului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.