deces coronavirus
Inquam Photos / George Călin

Județul cluj a ajuns să aibă cele mai multe cazuri de infecție cu coronavirus din România, în ultimele 24 de ore fiind confirmate alte 514 cazuri de infectare cu noul coronavirus, cele mai multe la nivel național.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 2.323 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Cele mai multe cazuri de Covid-19 raportate de duminică până luni sunt în județul Cluj – 514, în municipiul Bucureşti – 500 și în județul Ilfov – 166.

De asemenea, județul Cluj, a urcat pe locul doi pe țară în ceea ce privește incidența – 6,16 la mie, după Ilfov, care are 7,34 la mie.

2 COMENTARII

  1. Daca ar deschide centrele de vaccinare inactive, poate va scadea si numar persoanelor infectate. Dar centrele sunt inchise, populatia asteapta un semn de peste 4 saptamani, dar in acest interval mai si lucreaza, calatoreac cu mijloacele de transport in comun, si se grabesc la magazin, se inghesuie, ca la 6pm se inchid magazinele. Deci, si de aici creste nr persoanelor infectate. Dar, nimanui nu-i pasa….stam in casa……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here