Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, a susţinut ieri o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat harta oficială a judeţului Cluj. Evenimentul a fost onorat de prezenţa reprezentaţilor S.C. SCHUBERT & FRANZKE S.R.L., editura cartografică austriacă care a realizat această hartă în baza unui contract încheiat cu CJ Cluj.
 
Conform declaraţiilor lui Tişe, finanţarea hărţii oficiale a judeţului a fost realizată de către furnizor prin inserarea în pagina hărţii a reclamelor publicitare comandate de agenţi economici. Realizarea şi livrarea hărţii către CJ se va face în mod gratuit. “Editura SCHUBERT & FRANZKE va publica cinci ediţii ale hărţii oficiale a judeţului, fiecare o dată la 2 ani. Tirajul în care va fi tipărită harta va fi specificat în anexele la contract pentru fiecare ediţie în parte.
 
Consiliul Judeţean va distribui cu titlu gratuit aceste hărţi instituţiilor şi autorităţilor publice, de învăţământ, sănătate, poliţie, etc.” a explicat Tişe. SCHUBERT & FRANZKE este lider în Europa de Est în ceea ce priveşte realizarea de hărţi, până în acest moment aceasta editând peste 800 de hărţi, dintre care 60 în România. În cadrul contractului cu Consiliul Judeţean Cluj, societatea austriacă a realizat şi o variantă digitală interactivă a hărţii judeţului, care poate fi accesată pe site-ul CJ, la adresa www.cjcluj.ro.

Adina Fartuşnic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.