Sursa foto: Facebook

Vameșii din cadrul serviciului de frontieră al Aeroportului „Avram Iancu” din Cluj au depistat, miercuri, două colete cu substanțe dopante ce urmau să fie exportate în Statele Unite ale Americii.

„În data de 16 noiembrie 2022, în urma unui control fizic efectuat de către inspectorii vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Aeroport Cluj Napoca – Direcția Vamală Regională Cluj, asupra coletelor pregătite pentru export de către o firmă de curierat rapid, au fost identificate două colete care urmau să fie expediate în SUA în care au fost găsite substanţe dopante cu grad mare de risc, respectiv 20 fiole conținând substanța Genotropină (Somatotropina)”, informează Autoritatea Vamală Română, printr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

Fiole cu substanțe dopante/ captură foto Autoritatea Vamală Română Facebook.com
Întrucât substanța este supusă reglementărilor legale privind prevenirea și combaterea producerii și traficului ilicit de substanțe dopante cu grad mare de risc, fiolele au fost reținute și predate organelor de cercetare competente în vederea continuării cercetărilor.

Citește și: Adevărații eroi de lângă noi. Medicii care se bat zi de zi pentru viața copiilor au sărbătorit Ziua Mondială a Prematurității

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here