În plină criză de coronavirus, comandantul Diviziei 4 Infanterie ”Gemina” Cluj-Napoca, general-maior Virgil-Ovidiu Pop, se află în concediu medical de săptămâna trecută și va mai sta acasă câteva zile. Practic, domnul comandat a răcit și a urmat cel mai des îndemn auzit de la erupția pandemiei de coronavirus: s-a spălat pe mâini. De responsabilitate!

”Pe fondul unei stări febrile prelungite și a unei stări de sănătate deteriorate, comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general-maior Virgil-Ovidiu Pop, a efectuat, în data de 25 martie, un control medical la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, în urma căruia a fost diagnosticat cu viroză respiratorie și sinuzită acută, precum și cu afecțiuni de natură gastrică.

În urma investigațiilor medicale, medicul curant a recomandat tratament medicamentos și repaus total pentru o perioadă de cinci zile. Ca urmare a faptului că starea de sănătate nu s-a ameliorat după cele cinci zile de tratament, concediul medical a fost prelungit cu încă patru zile”, ne-a comunicat Ministerul Apărării Naționale.

De asemenea, prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a confirmat pentru Ziar de Cluj faptul că generalul-maior Ovidiu Pop nu a participat la nicio ședință operativă a celulei de criză instituite la nivelul județului Cluj. Cu privire la acest aspect, MApN ne-a comunicat următoarele: ”Pe toată perioada tratamentului, comanda Diviziei 4 Infanterie „Gemina” a fost exercitată de locțiitorul comandantului diviziei, generalul de brigadă Nicolae Tonu”.

P.S. Vă mai amintiți de Kaa – șarpele care avea sinuzită din desenele animate ”Cartea Junglei”? Cum se văita bietul Kaa: ”Ahhhh… my ssssssinussssss”. Însănătoșire grabnică!

3 COMENTARII

  1. Nu onorează nici uniforma, nici Clujul. Dar daca i se permite, inseamna ca poate. Si totusi, ce masuri au dispus domnii L.Orban, N.Ciuca si M.Abrudean? Oare dl.prefect de Cj a raportat „spalatul pe maini” al cdt.de balsoi divizie?

  2. Stimati postaci mai bine va-ti abtine de la comentarii acide si diaree verbala ca nu stiti si nu cunoasteti adevarul din spatele acestui articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here