Compania Națională de Investiții a semnat contractul în valoare de 2,7 milioane euro pentru construirea unei grădinițe și creșe lângă Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca. Spațiul va avea 68 de locuri.

Proiectul de modernizare și reconversie a clădirii existente pe str. Parcul Feroviarilor nr. 1A a fost predat către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Compania Națională de Investiții S.A. (CNI), pentru a fi inclus în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, subprogramul „Unități și Instituții de Învățământ de Stat”.

În urma licitației, a fost semnat contractul de proiectare și execuție între CNI și Asocierea Viracons Grup SRL – Grup Energoinstal SA. Termenul pentru proiectare este de 5 luni, iar pentru execuție de 12 luni.

Parter:
– amenajare creșă cu o capacitate de 28 locuri împărțite pe 3 grupe de copii, sală de joacă, dormitor, grup sanitar, uscătorie, călcătorie ș.a.;

Etaj:
– amenajare grădiniță cu o capacitate de 40 locuri împărțite pe 3 grupe de copii, cu dormitor, grup sanitar, sală de mese, bucătărie, birou administrativ, vestiare ș.a.;

Mansardă:
– sală multifuncțională pentru grădiniță și creșă, grupuri sanitare, birouri, spălătorie, uscătorie, călcătorie etc.

Clădirea se află pe un teren de 2046 mp, cu suprafață utilă de 1362,04 mp. Proiectul pentru creșă și grădiniță include și amenajarea de spații verzi, pe o suprafață de 926,35 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.