O nouă încăierare între foștii SRI-iști din eșalonul 1. Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, afirmă că fostul său șef Florian Coldea „e dus rău” și că o să-l alerge lumea pe stradă. Dragomir îl etichetează astfel pe fostulul prim-adjunct al SRI după ce acesta a reclamat că problema cartelelor telefonice preplătite nu a  fost reglementată.

„Tovarășul Coldea e dus rău! Ani întregi a distrus România și are o manie stupidă cu cartelele prepay și ne amenință cu “riscuri de securitate” care zboară prin capul lui:

Alo. Tovarășul Coldea. Suntem în 2018. După ce ați arătat întregii lumi că ascultați și copii de cinci ani crezi că dușmanii României mai vorbesc la telefon?

Alo. Tovarășul Coldea. Suntem în 2018. Cumperi de oriunde un device de comunicare (gen tabletă) fără cartelă și comunici de la prima cafenea după ce te conectezi la wifi. Îți trebuie 5 minute.

Alo. Tovarășul Coldea. Suntem în 2018. Poata așa află și incompetentul functional Coldea că organizatiile teroriste și entitatile de crimă organizată folosesc din 2013 aplicații criptate pe internet. Ben Ladenii nu vorbesc la telefon. Ghinion. Profesionistule.

Coldea și băieții lui nu înțeleg că au pierdut tot. O să îi alerge lumea pe stradă după ce vor iesi la iveală toate abuzurile, șpăgile și combinațiile lor.
Omu’ ăsta a condus SRI 12 ani!

Acum înțelegeți de ce am ajuns aici?”, a scris Daniel Dragomir pe Platforma România 3.0.

Florian Coldea a declarat vineri, la Cluj-Napoca, la Institutul de Istorie al Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB), că o problemă care trebuie reglementată este cea a vânzării cartelelor telefonice preplătite.

„Vorbind despre legi, este o problemă în România faptul că Parlamentul nu a adoptat legile securităţii naţionale, ceea ce crează o mare vulnerabilitate nu doar pentru țara noastră, ci și pentru aliații săi din NATO. Mă refer aici la faptul că nu a fost reglementată problema cartelelor telefonice preplătite, în condițiile în care s-au găsit astfel de cartele româneşti la unele persoane aparţinând unor organizaţii teroriste, ceea ce a creat probleme. Au fost purtate discuţii pe această temă”, a spus Coldea, potrivit cotidianul.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here