Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, vine în sprijinul tuturor persoanelor  interesate să genereze și să descarce certificatul COVID, pe suport electronic sau  imprimat. 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: Este o inițiativă  excelentă, pentru care îi felicit pe colegii noștrii de la Biblioteca Județeană. Este  nevoie acum, mai mult decât oricând, să venim în sprijinul acelor persoane  care nu se descurcă singure. Descărcându-le sau listându-le certificatul verde  le vom oferi acestor persoane șansa de a avea o mai mare libertate de mișcare  și de a își rezolva diversele probleme cu care se confruntă”. 

Asistența se oferă la sediul central al bibliotecii, Calea Dorobanților nr. 104,  Sala de referințe și presă, parter vest, de luni până vineri între orele 8:00 și 20:00,  precum și la filialele de cartier: Filiala „Traian Brad” – str. Izlazului nr. 18, Filiala  Zorilor – str. Observatorului nr. 1 și Filiala Grigorescu – str. Donath nr. 138. 

În acest sens, doritorii trebuie să cunoască datele din actul de identitate și,  după caz: 

– luna când a fost efectuată oricare dintre dozele de vaccin, denumirea  vaccinului administrat, județul în care s-a efectuat vaccinarea; sau 

– data efectuării testului al cărui rezultat este negativ la testul pentru  SARS-CoV-2, județul în care s-a efectuat testarea; sau 

– luna efectuării primului test al cărui rezultat este pozitiv la testul pentru  SARS-CoV-2, județul în care s-a efectuat testarea. 

Biroul de presă 

27 octombrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here