Suntem onorați să vă invităm la prima ediție a Conferinței de Fibroză Chistică Transilvania ce va avea loc în perioada 04-05 Februarie 2023, la Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca.

Conferință este organizată atât pentru personalul medical implicat în diagnosticarea, tratarea și monitorizarea bolii, cât și pentru părinții, aparținătorii pacienților afectați de această boală.

Conferința este un prilej minunat de a îmbunătăți comunicarea dintre medici specialiști din discipline medicale variate ( pediatrii, pneumologi, chirurgi, ORL, medici de familie, psihologi), cât și comunicarea dintre persoanele diagnosticate cu această boală, familiile lor și cadrele medicale implicate în tratarea fibrozei chistice.

Pe agenda evenimentului se află teme precum:

Diagnostic și dificultăți de diagnosticare

Protocolul de bază în fibroză chistică

Complexitatea tratamentului în fibroză chistică ( mucoviscidoză)

Fizioterapia și importanța ei în tratamentul bolii

Rolul Clearence-ului Respirator la pacienții cu mucoviscidoză.

Dar și teme noi:

Parcursul terapeutic în fibroză chistică de la TOBI la Trikafta

Aspecte chirurgicale ale afectării digestive și complicații pulmonare chirurgicale la copii diagnosticați cu fibroză chistică

Diagnosticul clinic și aspecte terapeutice ale implicării sferei ORL în cazul pacienților cu mucoviscidoză

Alimentația în bolile respiratorii

Legătura dintre medicii de specialitate și medicii de familie, monitorizarea pacienților cu fibroză chistică în centrele de medicina familiei

Suportul psihologic a copiilor cu boli cronice și al aparținătorilor acestora

Ajutorul oferit de Instituțiile de Învățământ copiilor cu boli cronice rare

La conferință vor participa lectori de renume atât din țară cât și din afara granițelor, MD Hossein Sadeghi, Associate Professor of Pediatrics at CUMC,Director Pediatric Cystic Fibrosis Center Pediatric Pulmonary Sleep Medicine USA și Dr. Golnar Raissi, Pediatric Pulmonology, Naturopath Medicine, USA.

Evenimentul va avea loc la la Grand Hotel Napoca, Str. Octavian Goga, nr. 1, Cluj-Napoca, 400698, Jud. Cluj, România și va cuprinde două părți:

Prima zi (04, februarie 2023) – este dedicată personalului medical ( medici, asistenți medicali, rezidenți)

A doua zi (05, februarie 2023)- dedicată pacienților cu această boală, în special părinților și aparținătorilor acestora, precum și oricărei alte persoane interesate.

Ne bucurăm de faptul că vom reuși să ne întâlnim pentru a schimba opinii asupra ultimelor actualități și suntem foarte încântați că avem oportunitatea de a continua să ne perfecționăm împreună în dorința de a crește calitatea actului medical din România. Vă invităm să fiți alături de noi până la final și sperăm ca acest eveniment să depășească așteptările dumneavoastră.

Vă mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.