SZTRANYAK MELINDA, consilier local în Izvorul Crișului, a pierdut în primă instanță procesul cu Agenția Națională de Integritate.

”Respinge acțiunea formulată de reclamanta S.M. în contradictoriu cu pârâta ANI. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, calea de atac urmând a fi depusă la Curtea de Apel Cluj. Pronunţată la data de 16.12.2021 prin punerea soluției la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, arată soluția pe scurt a Curții de Apel Cluj.

În vara acestui an, Agenția Națională de Integritate a constatat averea nejustificată, starea de incompatibilitate sau conflictul de interese de natură administrativă în cazul a 16 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, printre care şi a consilierului local în cadrul C.L. al Comunei Izvoru Crișului, Judeţul Cluj, SZTRANYAK MELINDA.

„În perioada deţinerii mandatului de consilier local 2016 – 2020, soțul persoanei evaluate, în calitate de titular Întreprindere Individuală, a încheiat 5 contracte de prestări servicii în perioada 2018 – 2020 cu Primăria comunei Izvoru Crișului, fiind astfel încălcate prevederile art. 90 din Legea 161/2003.” – se arată în documentul ANI.

Declaraţia de avere şi de interese a consilierului local aflat în incompatibilitate poate fi consultată AICI.

Lista cu firmele înregistrate în Izvorul Crişului o puteţi consulta AICI. Iar pe cea a soţului (fermier):  AICI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here