Transmisiunea live a ședinței Consililui Local al Municipiului Cluj-Napoca din data de 15 mai a fost întreruptă brusc, în momentul în care consilierii USR l-au luat la rost pe primarul Emil Boc în legătură cu ratarea licitației pentru Centura Metropolitană.

Primarul Emil Boc a vorbit în deschiderea ședinței Consiliului Local Cluj-Napoca despre ratarea licitației pentru Centura Metropolitană.

Edilul a spus că nu știe ce s-a întâmplat, dar că și-a pus ”specialiștii” să analizeze. Boc a afirmat că nu e mirat de retragerea tuturor firmelor interesate de licitație, pentru că Centura este un proiect mai greu decât cel de la Metrou.

Discursul lui Emil Boc, filmat cu camerele Primăriei Cluj-Napoca și cameramanii plătiți din fonduri publice, a fost transmis pe pagina de Facebook a primarului, unde administrarea o realizează Diana Apan, șefa Serviciului de Strategii de Marketing. 

Ei bine, când aleșii USR Cluj au început să îi pună întrebări dure primarului, cineva a tăiat live -ul și nu s-a mai transmis nimic. Primarul Emil Boc a spus în timpul discursului său că prezintă informații pentru a fi informați clujenii, fiind folosită infrastructură plătită din bani public. Se pare că întrebările și criticile nu mai sunt de interes public. 

Pagina de Facebook a primarului Emil Boc este una privată, el nefolosind pagina publică a Primăriei Cluj-Napoca, dar tot ceea ce postează este realizat cu fonduri publice. 

Licitația pentru Centura Metropolitană a Clujului a fost anulată, pentru că nicio firmă, din circa 30, nu a dorit să participe la licitație. În 10 mai, primarul Emil Boc spunea că totul e bine, iar două zile mai târziu licitația s-a anulat, dar Emil Boc nu crede că acest lucru este un eșec. 

UPDATE

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au precizat că transimisiunea a mers mai departe pe pagina municipalității (34.000 de urmăritori), fiind tăiată numa pe pagina primarului Emil Boc (cu 247 de mii de urmăritori).

Sursa: stiridecluj.ro

Citește și: Ex-constituționalul Augustin Zegrean, vârf de lance pentru Floare Gaftone în războiul cu soții Sighiartău pentru terenul de pe Dogarilor

1 COMENTARIU

  1. USR din Consiliu Local , fiti vocali, apareti in presa, interviuri si descrieti cum sta treaba Ca si UNSA de la Primarie, altfel nu scapam veci purure de Boc.Zau ca e nevoie de un aer proaspat, ne-am saturat pana peste cap de minciuni si promisiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.