Primarul Mircea Moroșan a anunțat semnarea contractului de finanțare pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Huedin. Valoare contractului este de peste 4,6 milioane de lei, iar suma este în totalitate eligibilă pentru finanțare din fonduri europene.

Proiectul va asigura dotarea sălilor de clasă ale unităților de învățământ din Huedin cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale; table interactive, laptopuri, sisteme de tip desktop, monitoare sau sisteme all-in-one, sisteme de sunet, camere videoconferință, routere Wi-Fi, imprimante multifuncționale, scanere și alte echipamente și dispozitive tehnologice.

„Dragii mei, vă dau o veste bună!

Am semnat contractul de finanțare pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Huedin.

Acest proiect se derulează prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15 – Educație.

Valoarea contractului de finanțare este de 4.661.134,89 lei iar suma este în totalitate eligibilă pentru finanțare din fonduri europene.

Prin acest proiect, sălile de clasă ale unităților de învățământ din Huedin vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale; table interactive, laptopuri, sisteme de tip desktop, monitoare sau sisteme all-in-one, sisteme de sunet, camere videoconferință, routere Wi-Fi, imprimante multifuncționale, scanere și alte echipamente și dispozitive tehnologice.

Laboratoarele de biologie și multidisciplinare vor fi dotate cu mobilier specific și materiale didactice specifice.

Cabinetele de asistență psihopedagogică precum și sălile de sport din unitățile de învățământ vor fi dotate cu mobilier și materiale sportive, inclusiv echipamente digitale.

Atelierele de practică vor fi și ele dotate cu materiale și echipamente didactice.

Beneficiarii proiectului sunt Liceul Tehnologic „Vlădeasa”, Liceul Teoretic „Octavian Goga” și Grădinița cu program prelungit „Prichindeii Veseli”.

În perioada imediat următoare vom demara licitația pentru achiziția materialelor prevăzute în contract.

Administrația publică locală a orașului Huedin rămâne în continuare preocupată de investițiile în EDUCAȚIE și SĂNĂTATE, domenii care reprezintă priorități pe plan local.”, a transmis primarul Mircea Moroșan.

Citește și: Un raport independent arată că Supercom nu este vinovată de mirosul dezgustător care a inundat Clujul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.