Update 17 30! Corina Ciuban nu are nici o calitate în ancheta DNA Cluj. Sursele apropiate anchetei spun ca la aceasta ora, singura vizată este Anna Horvath. Ciuban și -a petrecut ultimele ore în birou la Primărie,  unde a predat anchetatorilor, mai multe documente. În tot acest timp, Corina a fost asistată de avocata Ioana Ciocian.


Update 17:15 ! Sefa de la Urbanism, Corina Ciuban a parasit biroul din primarie dupa ce a semnat procesele verbale de predare a mai multor documente. Viceprimarul Anna Horvath se afla inca in birou impreuna cu anchetatorii DNA CLUJ


 

Conform datelor oficiale, sefa de la Urbanism are cateva proprietati in judetul Alba si Cluj. Insa conform ultimei declaratii de avere Corina a primit prin donatie un teren intravilan,in Cluj, de peste 1000 de mp in 2015, exclusiv pe numele ei.

De asemenea impreuna cu Bichea Sorina si Oprea Vasile aceasta a mostenit un teren intravila si  parti dintr-un apartament si o casa de locuit, insa aceste bunuri sunt pe teritoriul judetului Alba. 

La Cluj, Corina detine impreuna cu sotul ei o casa de locuit, in municipiu, de peste 100 mp. 

Veniturile obtinute de Corina si sotul ei pe anul trecut ating pragul de 147.462 lei. Doru Ciuban lucreaza la Biroul Vamal de Frontiera in incinta Aeroportului Cluj-Napoca, unde castiga in medie 6,879 de lei.

Reamintim ca in aceasta dimineata procurorii DNA Cluj au perchezitionat atat biroul cat si  locuinta acesteia. Potrivit comunicatului, ancheta vizeaza fapte de coruptie.

2 COMENTARII

    • Foarte destept esti omule drag. Multa inteligenta si cultura sta in spatele acestui comentariu. Sincere felicitari. Ar trebui sa candidezi la urmatoarele prezidentiale. Esti atata de destept incat meriti sa conduci o tara. A fost greu sa iti dai seama ca cei trei fantastici (doamnele si juniorul) conduc urbanismul? A fost un efort mintal mare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here