O crimă comisă pe marginea unui drum din județul Bihor a fost surprinsă de camerele de supraveghere. O femeie și-a strangulat fratele și l-a abandonat în câmp. 

Într-un eveniment tragic ce a avut loc miercuri seara în județul Bihor, o femeie a comis un act șocant, strangulându-și fratele cu o funie pe drumul ce leagă comuna Sântandrei de Oradea. Incidentul a fost capturat de camerele de supraveghere de pe traseu, arătând că cei doi frați mergeau împreună pe banda destinată bicicletelor. Se pare că bărbatul, cel mai probabil sub influența alcoolului, ținea în mână o sticlă pe care o așază pe asfalt în timpul mersului. După aceea, ambii coboară pe pista de alergat, unde se opresc din nou. Este probabil că în acel moment femeia a scos din buzunar o frânghie și a folosit-o pentru a-și strangula fratele, trăgându-l apoi pe câmp, în întuneric, pentru a nu fi observată în timpul faptei deoarece în zonă circulau mașini.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost descoperit mort joi dimineața de către un trecător, iar investigațiile au refăcut traseul cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. Autoritățile au stabilit că crima s-a petrecut la ora 21:47, femeia strangulându-și fratele timp de aproximativ 20 de minute, părăsind locul la ora 22:07 după ce a fost sigură că victima nu mai prezintă semne vitale.

Femeia în cauză, Luminița Leuca, și-a recunoscut faptele și a fost arestată pentru 30 de zile, fiind acuzată de crimă, fapt pentru care riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare.

Într-un referat cu propunere de arestare înaintat instanței, procurorii au subliniat gravitatea faptei comise de femeie și hotărârea cu care a acționat, menționând că a strâns frânghia în jurul gâtului victimei timp de aproximativ 20 de minute, chiar dacă s-a obosit și i-au durut mâinile, fără să elibereze strânsoarea. De asemenea, anchetatorii au subliniat că eliberarea ei ar reprezenta un pericol pentru ordinea publică, creând o stare de indignare și temere în societate și putând stimula alte persoane să comită fapte similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.