Un articol apărut în presa românească indică o serie de legături între președintele Iohannis și membrii unui grup, dirijat de oameni de afaceri austrieci, care și-au extins influența în justiție.

Familia consului onorific al Austriei la Timișoara, Georg Bardeau, a creat o rețea de crimă organizată la cel mai înalt nivel în statul român cu sprijinul autorităților locale, organelor de anchetă penală, instanțelor de judecată și importanți oameni din fruntea statului român, printre care și ilustrul șef al statului eșuat, Klaus Werner Iohannis, cum am prezentat într-un material anterior. – relatează Anchetatorii.ro.

În negura anilor 2000 familia Bardeau a aterizat în România prin intermediul domnului Dumitru Ganț, membru important al Forumului Democrat al Germanilor din România. FDGR a fost condus de actualul șef al statului, Klaus Iohannis, fiind predat la cheie de către acesta fiului domnului Dumitru Ganț, Ovidiu Victor Ganț, actualmente deputat din partea FDGR(minoritățile naționale).

Dumitru Ganț
Ovidiu Ganț – Klaus Iohannis, șeful statului eșuat

Contele Andre Bardeau și fiul său Georg Bardeau au construit o schemă criminală piramidală împreună cu membri familiei, angajați, notari, angajați APIA, judecători, procurori, ofițeri SRI și personaje cheie din fruntea statului român, toți fiind trecuți pe ștatul de plată al familiei.

Familia Bardeau a descoperit o breșă în legea din România și au început să se împroprietărească abuziv. Mii de români din zona de vest a țării s-au trezit că nu mai sunt proprietari peste noapte deși aveau în posesie titlurile de proprietate.

Georg Bardeau și ambasadorul Austriei în România, Isabel Rauscher
Andre Bardeau – centru

Ce spune Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara în urma unei plângeri penale efectuate de o persoană păgubită

Procurorul General Marius Neculcea( mai multe informații AICI) și subordonatul său Flavius Cristea ne spun că faptele comise de doamna avocat Herghelegiu Letiția și notarul Dobre Florica s-au prescris. Nimic nou sub soare. Legea în România e prost făcută în mod intenționat, în beneficiul infractorilor.

Neculcea ne spune totuși un lucru esențial pentru ancheta noastră: Herghelegiu și Dobre au comis infracțiunea de fals intelectual prevăzut de articolul 321 din Codul Penal.

În baza miilor de documente false realizate de Herghelegiu și Dobre, în beneficiul domnilor Andre Bardeau și Georg Bardeau, precum și ALICIA MARIA MEDINA RODRIGUEZ DE ACUNA au creat un prejudiciu de pe peste 50 de milioane de euro statului român, Uniunii Europene, prin deturnarea de fonduri APIA, și cetățenilor români deposedați ilegal de terenurile agricole.

Klaus și Carmen Iohannis într-o vizită privată în insulele Canare, locație unde doamna Alicia controlează un imperiu financiar.

Preluare 60m.ro 

1 COMENTARIU

  1. Unii infractori austrieci sau de alte sorginte pot fi demascați, mai cu seamă că numitorul comun din prezent pare aservit trecutului viitor. Regimuri pot fi învise doar dacă ventuzele sunt anihilate zi de zi, iar unele caracatițe simulează rapid înfrângeri pentru a salva restul corpului mimetic !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.