Google Ads este una dintre cele mai populare metode de publicitate online. Desi este considerata costisitoare, rata de profit care se poate obtine prin aceasta forma de publicitate este uimitoare si poate aduce cresteri de pana la 300% pe an. 

In spatele unor asemenea rezultate, insa, se afla multa munca, experienta si expertiza – elemente esentiale pentru succes pe care le poti gasi in anumite agentii de marketing specializate in implementarea de campanii AdWords. Iata ce rol strategic poate juca o astfel de agentie pentru business-ul tau si de ce merita sa apelezi la una dintre cele mai recomandate echipe de specialisti din aceasta industrie MarCom. Descopera, concret, beneficiile pe care le poti obtine pe termen lung prin colaborarea cu expertii care pot deveni – in scurt timp – parteneri de incredere ai afacerilor tale. 

O agentie performanta iti aduce rezultate monetizabile: la ce agentii sa NU apelezi niciodata

Marketingul digital este un domeniu vast si relativ complex, unde schimbarile sunt frecvente, iar nevoia de informare constanta. Unele agentii de marketing vad o oportunitate din acest fapt si comunica rezultatele in favoarea lor chiar si atunci cand nu s-a realizat performanta, acolo unde business onwerii nu au backgroundul necesar pentru a intelege toate procesele de implementare. 

In acelasi timp, insa, exista agentii de marketing care produc performanta, care nu doar comunica, ci si demonstreaza rezultate monetizabile. Astfel de agentii reusesc sa obtina rate de cost per click scazute, un numar crescut de accesari si de vanzari, care se traduc in rate de profit semnificativ mai crescute. Fii foarte atent inainte sa bati palma cu o anumita agentie: studiaza oferta de pe piata, vezi recomandarile si da un search pe Google.

Poti avea cele mai mari sanse de reusita prin campanii eficiente si strategii implementate

Dintre toate tipurile de campanii publicitare din online, cele din Google Ads livreaza cel mai mare potential de reusita. Termenul de „reusita” se traduce printr-un volum semnificativ de vanzari si prin notorietatea brandului. De ce? Pentru ca toti utilizatorii de Internet din Romania care cauta un anume produs sau serviciu folosesc motorul de cautare Google. 

Pe baza unui buget mediu spre mare (stabilit in acord cu specificul domeniului tau de activitate, impreuna cu specialistii), se pot implementa campanii eficiente, prin care sa iti atingi obiectivele de business si de vanzari, conform calendarului stabilit de tine. Pentru asta, strategia de vanzari, targetarea publicului tinta, monitorizarea si calibrarea campaniilor trebuie sa se faca de catre specialistii bine pregatiti, cu o vasta experienta in operationalizarea acestora.

Fortin.Agency, agentia care a adus profit de 300% pe an, prin campanii AdWords eficiente 

Dintre toate agentiile medii si mici existente pe piata din Bucuresti, cea care ne-a atras atentia in mod deosebit este Fortin.Agency. Este o agentie AdWords relativ tanara, lansata in 2015, care impresioneaza prin cifrele de performanta obtinute prin campanii AdWords. In medie, a obtinut o crestere de 300% pe an a cifrei de afaceri din vanzarile online, clientilor cu care a colaborat – dintr-o varietate de domenii. 

Un alt aspect remarcat este monitorizarea constanta a rezultatelor, inclusiv pentru proiectele mici, timpul si focusul alocat pentru fiecare client fiind o garantie a implicarii serioase. Fortin.Agency este – in mod real –  un partener de incredere, cu care poti colabora daca vrei sa iti cresti ratele de profit si notorietatea afacerii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here