Fiecare femeie are un tip diferit de siluetă, de aceea, se recomandă alegerea unor haine care să poată evidenția trăsăturile frumoase și să ascundă defectele corpului. Dacă vei știi ce caracteristici să cauți atunci când cumperi îmbrăcămintea, întregul proces de cumpărare va deveni mai eficient și mai plăcut.

 Mai jos sunt câteva sfaturi importante de la stiliști, de care trebuie să ții cont atunci când cumperi jachete de tranziție pentru femei.

Decide ce lungime a jachetei de tranziție vrei

Unele lungimi ale unei jachete de primăvară pentru femei pot părea mai atractive decât altele. Singura modalitate de a afla cu adevărat ce lungime ți se potrivește cel mai bine, este să încerci diferite modele. De fapt, cu o jachetă până la jumătatea coapsei nu vei greși niciodată – aceasta va arăta bine pe oricine, fără excepție.

Atunci când alegi o jachetă de toamnă sau de primăvară de damă de la Bolf.ro , nu uita de aura capricioasă: dacă ai de-a face cu ploaie sau rafale de vânt, poți lua în considerare o haină lungă legată în talie( până la gambe) și neapărat cu un guler voluminos care îți va proteja eficient gâtul și urechile. Căci confortul tău este pe primul loc!

Află ce culori ți se potrivesc

În funcție de anumite caracteristici ale aspectului fizic, cum ar fi părul și ochii, unele culori sunt mai recomandate. Ochii verzi și un ten mai închis sunt perfect evidențiate de jachetele de toamnă maro, iar părul blond se armonizează frumos cu nuanța camel. Dacă nu știi ce culori ți se potrivesc, poți întreba o prietenă, mai ales dacă are ochi buni și simț al stilului. Există însă și modele de încredere, precum o parka verde cu imprimeuri cargo, pe care nici o femeie nu ar trebui să o evite.

Materialul contează

Materialul joacă un rol fundamental în alegerea oricărui articol de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, nu înseamnă că ar trebui să cumperi doar produse de lux. De exemplu, jachetele de puf de tranziție cu umplutură din puf de rață vor fi mult mai scumpe decât jachetele de primăvară cu umplutură sintetică. Aceasta din urmă, însă, se va descurca mult mai bine pe vreme ploioasă: dacă uzi jacheta de puf, poți doar să o speli și să o usuci rapid acasă, în timp ce puful natural își poate pierde proprietățile.

Cum găsești jacheta perfectă pentru tipul tău de corp?

Știi deja că îmbrăcămintea exterioară nepotrivită poate strica o întreagă ținută, de aceea, ține cont de sfaturile următoare pentru a o alege pe cea potrivită:

  • dacă ai un corp în formă de clepsidră, atunci trebuie să știi că orice jachetă de tranziție de damă ți se potrivește. Alege între parka, paltoane, jachete scurte de piele sau cu croiuri supradimensionate.
  • o siluetă în formă de triunghi provoacă cele mai multe probleme de styling. Pentru a-ți echilibra silueta, alege modele de jachete cu o croială care va accentua cu grație talia, în timp ce se potrivește perfect pe umeri, bust și șolduri
  • pentru o formă ovală a corpului se recomandă jachete de tranziție care se potrivesc perfect pe umeri și pe bust, dar sunt mai largi în mijlocul corpului. Asigură-te că elementele de fixare sunt netede și drepte, pentru a nu adăuga volum inutil la mijlocul corpului.

Ca un ultim punct: încearcă diferite modele! Nu vei știi niciodată ce se potrivește formei corpului tău dacă nu probezi. De asemenea, asigură-te că jacheta de tranziție reflectă bine stilul tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here