Cum să te simți mai încrezătoare în lenjerie intimă

373

Viața este prea scurtă pentru a nu iubi fiecare centimetru din tine, dar toți avem zile în care ne simțim mai puțin încrezători. Dar știai că hainele pe care le porți pot schimba modul în care te simți în interior?

Psihologul modei și autoarea cărții Dress Your Best Life, Dawn Karen, consideră că toți ar trebui să „exploatăm puterea hainelor” pentru a ne transforma viața. Vorbind în The Guardian, ea spune că „îmbrăcămintea pentru îmbunătățirea stării de spirit” este atât de importantă, încât formează piatra de temelie a terapiei ei. Aceasta consideră că hainele pe care le purtăm în fiecare zi nu numai că spun multe despre cum ne simțim, ci ne pot transforma și starea de spirit în bine. Ne schimbăm în îmbrăcăminte de lounge moale când avem nevoie de puțin confort, tocuri înalte când vrem să arătăm spectaculos sau colorate dacă dorim să ne înveselim.

Același lucru este valabil și pentru relația de cuplu, atunci când dorim să arătam seducătoare într-o seară petrecută cu partenerul. O piesă așa mică și delicată de lenjerie sexy poate să ne schimbe radical starea de spirit, permițându-ne să ne simțim sexy și mai încrezătoare în timp o purtăm. Așa că împărtășim astăzi câteva sfaturi despre cum să ne simțim mai încrezătoare în lenjerie intimă.

Găsește-ți starea de bine prin alegerea mărimii potrivite

Indiferent cât de frumos arată setul potrivit în imagine, ceea ce contează cu adevărat este cum se simte purtându-l. Nu te vei simți sexy, feroce sau chic dacă este prea strâns sau alunecă de pe umeri. Disconfortul se va arăta pe ​​fața ta, cât și în modul în care te porți – nu este o rețetă pentru încredere supremă.

Fă-ți timp pentru auto-îngrijire

Dacă te pui mereu pe ultimul loc, este timpul să faci o schimbare. Ignorarea propriei stări de bine nu este o strategie grozavă, deoarece dacă nu ai grijă de tine, va diminua contribuția pe care o poți aduce celorlalți. Îngrijirea de sine este strâns legată de stima noastră de sine. Oamenii încrezători se prețuiesc pe ei înșiși la fel de mult ca pe ceilalți și își fac întotdeauna timp pentru a face ceea ce îi face să se simtă grozav.

Dacă nu știi deja, află ce te face să te simți bine

Elaborarea stilului și a croielii care se potrivesc formei tale și care te fac să te simți confortabil este cheia pentru a găsi tipul de lenjerie care te duce de la „mi-e frică să aprind luminile” la a nu își poate lua mâinile dupa tine. Pune-ți în evidentă formele frumoase cu un body dantela sau fii stăpâna camerei cu corset cu portjartiere. Lenjeria potrivită vă poate spori curbele instantaneu, nu este nevoie de ore de sală și diete extreme!

Poartă lenjerie intimă pentru tine

Jumătate a ta leșină când porți lenjeria nouă „sexy” pe care ți-a cumpărat-o de Ziua Îndrăgostiților, dar urăști senzația lor când o porți? Da, este plăcut să ne mulțumim partenerul, dar nu atunci când este vorba în detrimentul confortului și bucuriei noastre. Prioritatea numărul unu atunci când vine vorba de lenjerie intima femei ar trebui să fie modul în care o face pe persoana care o poartă! Și, șansele sunt, dacă acel set sexy superb te face să strălucești de încredere, amândoi vei simți beneficiul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here