Alegerea unei firme de contabilitate este una dintre cele mai importante decizii de care trebuie sa tii cont. In acest sens, inainte de a te decide catre ce servicii de contabilitate optezi trebuie sa iei in considerare anumiti factori de interes, fie ca vorbim de contabilitate pentru pfa, start-upuri sau firme mici. O firma buna de contabilitate poate sa-ti imbunatateasca si sa-ti dezvolte afacerea pe cand una mai putin buna poate sa te coste timp si bani.

De ce are nevoie afacerea ta?

Inainte de a alege serviciile de contabilitate pentru afacerea ta trebuie sa te gandesti la nevoile acesteia. Daca detii o afacere in care timpul este cel mai important, atunci o firma de contabilitate potrivita este una digitala care sa iti ofera posibilitatea ca intreg procesul de comunicare dintre tine si aceasta sa fie cat mai rapid si cat mai eficient. Un astfel de sistem este cel oferit de Keez. Acestia au creat o aplicatie in care, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti incarci documentele, iar contabilii de la firma se vor ocupa de ele in cel mai scurt timp. In plus, ai acces oricand si oriunde la documentele stocate acolo.

 Ce preturi esti dispus sa platesti?

Cand vorbim de tarife servicii de contabilitate, trebuie sa stim ca este important sa luam in considerare faptul ca acestea pot sa difere in functie de ceea ce iti ofera fiecare firma in parte. Tarifele pot fluctua si in functie de orase sau de specializarea necesara. In orice caz, ar trebui sa fii pus la punct cu toate informatiile necesare si sa te gandesti ce consturi esti dispus sa-ti asumi.

 Timpul de rapuns

Cum am mentionat anterior, timpul este un parametru important mai ales pentru afacerile mici, la inceput de drum. Asa ca, daca doresti eficienta si rapiditate in intocmirea documentelor necesare, trebuie sa cauti asta in serviciile de contabilitate. Nimeni nu-si doreste sa primeasca actele contabile prea tarziua, ba chiar sa si fie amendat pentru asta.

Se potriveste cu afacerea ta?

Inca un lucru necesar pentru alegerea unei firme de contabilitate este sa stii daca ea se potriveste cu misiunea, viziunea si valorile afacerii tale. Daca trebuie sa lucrati impreuna, contabilul tau va avea un rol crucial in mersul lucrurilor. Asadar, daca acesta nu se potriveste cu afacerea, colaborarea nu va fi una benefica.

Experienta si referinte

Sigur, este important sa te interesezi si despre experienta pe care acea firma o are. La fel de important este sa stii si cu ce alte firme a mai lucrat si daca sunt obisnuiti cu industria in care afacerea ta activeaza. De asemnea, parearea celor din jur este importanta. Daca o firma de contabilitate are recenzii bune de la oameni si companii de incredere, atunci cu siguranta este una eficienta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here