Fumul de țigară este unul dintre mirosurile cele mai puternice și mai greu de îndepărtat din vehicule. De multe ori, însă, este nevoie și de alți pași pe lângă utilizarea odorizantelor auto profesionale. Fumul este greu de îndepărtat din mașini, deoarece pătrunde în tapițerie, covor, suprafețe dure și se infiltrează în sistemul de aer. Vestea bună este că, dacă dorești ca mașina ta să miroasă ca nouă se poate face acest lucru prin intermediul a 3 pași simpli: 

PASUL 1: Înlătură particulele și curăță

O mulțime de produse maschează mirosul de fum, însă pentru a dispărea trebuie eliminată în primul rând, cauza. Așadar, toate suprafețele dure cât și moi trebuie aspirate, pentru că toate particulele de cenușă căzute în interiorul mașinii, eliberează miros pe covoare, scaune, guri de aerisire. Aspirarea covoarelor, scaunelor, bordurilor și orificiilor de aerisire va ridica particulele de miros și cenușă și vă va permite să îndepărtați corect fumul. 

PASUL 2: Verifică și curăță scrumiera 

Un alt vinovat obișnuit al mirosurilor de fum în vehicule este scrumiera încorporată. Scoateți scrumiera pentru a o spăla și lăsați-o să se aerisească timp de 24 de ore înainte de a o readuce la locul inițial. Dacă ești un fumător ce face asta zilnic, ar fi recomandat să investești într-o scrumieră cu capac și difuzor de fum. Acest lucru va reduce expunerea suprafețelor interioare ale mașinii la mirosul de fum. 

PASUL 3: Folosește odorizante auto profesionale 

Alege întotdeauna calitatea înainte de toate. Un produs profesional va fi ultra persistent, are capacitatea de a persista timp de 30 de zile sau mai mult cum este si cazul lui Otto fresh Clean Breeze și elimină mirosurile, eliberând miliarde de bacterii optimizate care consumă mirosuri neplăcute din mașină. De asemenea, printre odorizantele auto profesionale se mai numără și cele lichide, cât și automate ce dispun de un senzor de mișcare și se activează doar atunci când ești în preajma lor. 

Unde găsești astfel de odorizante auto profesionale? Casa Parfumurilor te intâmpină cu o varietate de odorizante auto profesionale la un raport calitate – preț surprinzător. Fie că vorbim de odorizante auto lichide, solide care se plasează sub scaunele mașinii sau chiar automate care se activează când te afli în apropiere, parfumurile sub care se regăsesc toate acestea te vor cuceri, cu siguranță. Cum poți comanda? Accesează: https://www.fre-pro.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here