În cursul zilei de azi, Curtea de Apel Cluj a emis o sentință prin care a oprit executarea conturilor lui dorin Bob și firmelor Uzina de Case și Studium Green.

” Admite cererea formulată de reclamanţii BOB DORIN GEORGE, UZINA DE CASE SRL, STUDIUM GREEN SRL, în contradictoriu cu pârâtele VIA CARGO SRL, CARPATHIA LLC, AHQ MANAGEMENT SRL, EQUILIBRIUM OF EQUITZ SRL şi, în consecinţă: Dispune suspendarea Hotărârii Arbitrale din 25.07.2023,pronunţată de Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comer? şi Industrie Cluj, în dosarul nr. 1/2021 (conexat cu dosarul nr. 67/2021), până la solu?ionarea acţiunii în anulare formulate împotriva acesteia la dosarul nr. 859/33/2023* la Curţii de Apel Cluj. Definitivă. Pronunţată la data de 11.09.2023 prin punerea soluției la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”, arată soluția pe scurt a instanței.

În cursul zilei de mâine, gazeta de Cluj va oferi mai multe detalii despre acest subiect

1 COMENTARIU

  1. Incredibil!!! Toți câștigă la CURTEA DE APEL CLUJ..numai militarii și polițiștii pierd procese pe banda rulantă..la aceasta instituție…Unde este Inspecția JUDICIARA???sa vadă ce interese sunt acolo .. CA ESTE DE NOAPTEA MINTII ce se întâmplă !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.