Curtea de Apel Cluj a fost sesizată de Agenţia Naţională de Integritate care a constatat o diferenţă nejustificată de peste 100.000 de euro în cazul fostului deputat liberal Doru Braşoan Leşe.

Mai exact, inspectorii de integritate au constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 470.476 lei, echivalentul a 111.675 euro, între averea dobândită şi veniturile realizate de către Doru Braşoan Leşe, în perioada exercitării mandatului de parlamentar 2008 – 2012.

„Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Leşe Doru Braşoan”, se arată într-un comunicat de presă al Agenţiei Naţionale de Integritate, remis marţi Mediafax.

Fostul deputat liberal a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare. El a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

1 COMENTARIU

  1. Il spala colegii garbovanei ca la nufarul,sa stam linistiti,sa nu avem sperante,iluzii. Ala care fura un tel.mobil-nu ca este o fapta care nu trebuie pedepsita,nu,dar vedeti unitatile de masura,3-4 ani cu executare,vipurile,adica escrocii care au furat mii,mil.euro,omoara oameni etc primesc achitari,suspendari de pedepse. Asta-i vip,pulitruc,fost adormit parlamentar-nici scaraoschi nu-l cunoaste la nivel de tara. C.A. si munca in zadar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here