Dacia Bigster un nou concept de SUV de 4,6 metri lungime, potrivit comunicatului companiei.

Conceptul Dacia Bigster exprimă viitoarea evoluție a mărcii. Este un vehicul care oferă ceea ce este esențial, evocând spiritul de aventură și aducând în plus o tușă „cool”. Bigster este dovada faptului că un vehicul accesibil poate fi și atractiv. Noi, cei de la Dacia, credem acest lucru iar dovada este conceptul prezentat azi” a declarat Alejandro Mesonero-Romanos, Director de Design Dacia.

În comunicatul Dacia se mai arată că “Bigster nu încorporează artificii de design, precum elementele cromate sau ornamentele cu aspect de aluminiu. Avem de a face cu un SUV autentic, opțiunea asumată în acest caz fiind cea a utilizării de piese din material plastic reciclat pentru toate protecțiile laterale.”

Conceptul Bigster poate fi echipat cu motorizări alternative și hibride, iar compania sugerează că mașina-concept prezentată azi a este “un viitor model reprezentativ al gamei Dacia”. Acest lucru nu înseamnă în mod necesar că Bigster va înlocui Duster (are aproximativ aceleași dimensiuni) dar compania speră ca viitorul model să aibă vânzări comparabile cu acesta, potrivit biziday.

Renault prezintă primul model 100% electric de la Dacia

2 COMENTARII

  1. Plastic reciclat și un nume de rahat: Bigster. Mai bine o numeau Ganster.
    Îmi pare rău că firma româenască Dacia, a fost preluată de Renault.
    „Alejandro Mesonero-Romanos, Director de Design Dacia” mă-sa mare, trebuia să îl cheme Popescu, Moldovan, Aioanei..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here