Un clujean a fost reclamat de mai mulți cetățeni că dă țepe de zile mari. Este vorba despre Ioan Alin Ursu ce în prezent deține site-ul citysolutions.ro care, potrivit propriei descrieri, se ocupă de ”proiectarea de scări și balustrade”. Bărbatul ce are domiciliul în Cluj-Napoca a făcut și închisoare, iar pe rolul instanțelor de judecată există mai multe procese atât civile, cât și de natură penală, prin care s-a cerut tragerea la răspundere a lui Ioan Alin Ursu.

Țepele datează încă din 2013, când mai mulți clienți au început să se plângă pe diverse forum-uri de profil de neseriozitatea lui Ioan Alin Ursu. La acea vreme, clujeanul deținea firma Glass Vision Evolution SRL care nu mai este în funcțiunea. Societatea avea sediul în București și asociat în firmă era și Viorica Ioniță.

”În această primăvară am început să ne renovăm apartamentul și ne-am gândit că ar fi bine la baie să ne facem o cabină de duș din sticlă. Am căutat pe internet firme de profil și ne-am hotărât să lucrăm cu Glass Vision Evolution SRL. Mare greșeală, pentru că de fapt firma asta este doar un paravan pentru țepe pe internet. Am văzut anunțuri ale acestei firme și pe acest site și am decis că nu este cazul să mai las și alți oameni să pățească ce am pățit noi. Atenție deci, IOAN ALIN URSU, administratorul firmei Glass Vision Evolution este un țepar și după ce le dai avansul de 50% nici măcar nu îți mai răspunde la telefon. Mai găsiți info despre alți oameni țepuiți de el și pe teparul.ro.

Noi am făcut plângere la Poliție, la OPC și la ANAF și ne gândim serios să îl dăm și în judecată. Atenție mare și evitați acest om și această firmă”, a scris o femeie pe un forum în august 2013.

„Și eu am luat aceeași „țeapă” de la numitul Ursu. Mai mult, am fost și la sediul ascuns al firmei lui unde l-am găsit, mi-a arătat buletinul de față cu băiatul lui și mi-a dat o declarație în care specifica faptul că peste o lună îmi înapoiază banii. Evident că nu s-a întâmplat așa, astfel că l-am reclamat la poliția de care aparținea sediul. De la poliție am primit o înștiințare cum că s-a trimis cazul la Judecătoria sector 1 cu recomandarea NUP(!!!!!!). Acum câteva zile, judecătoria mi-a trimis o scrisoare în care spunea ca poliția a discutat cu Ursu care a promis că rezolvă chestiunea și au recomandat NUP. Mi se recomandă darea în judecată la instanța civilă. Cu alte cuvinte, s-au spălat pe mâini și ei și poliția!”, este mesajul din anul 2014 al unui alt român țepuit.

Puteți vedea și alte reclamații AICI.

”Aceeași Mărie cu altă pălărie”

A continuat să dea țepe în continuare, însă a renunțat la firma Glass Vision Evolution și și-a deschis un magazin online – CitySolutions.Ro. Un bărbat ne-a povestit faptul că în decembrie 2019 a încheiat cu Ioan Alin Ursu o convenție civilă de prestări servicii, prin care clujeanul se angaja să-i realizeze și să-i monteze acestuia o scară metalică, o treaptă casetată din fag și o balustradă de sticlă. Costul total se ridica la 5.500 euro. După ce clientul a plătit un avans de 2.300 euro, Ioan Alin Ursu s-a făcut nevăzut și nu a mai răspuns la telefon.

O parte dintre dosarele intentate împotriva lui Ioan Alin Ursu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here