Ioan Rus

Când nu pricepi, rezolvă băieții să pricepi! Autorul moral al ascensiunii și al decăderii chestorului Mihai Rus nu este altcineva decât unchiul lui, potentul om de afaceri și nu numai, Ioan Rus, zis și Ucu Rus. Mihai Rus a terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport și a fost angajat inițial în Jandarmerie, după care a fost promovat în Poliție, unde a făcut o carieră fulminantă ajungând la 43 de ani chestor, carieră în care sigur că nu a fost ajutat de către celebrul său unchi, Ucu Rus. Pofta vine mâncând, așa încât nu s-a mulțumit Ucu ca nepoțelul să conducă poliția clujeană, ci l-a vrut înscăunat șef al Poliției Române. I s-a explicat lui Ucu Rus de mai multe ori că nu se poate, că nu mai suntem pe vremea gloriosului cuplu Kovesi-Coldea. El, nu și nu. Atunci băieții l-au executat pe berbecul lui Ioan Rus. Să nu uităm că faptele imputate lui Mihai Rus și colegilor săi sunt din aprilie, iar dosarul a fost detonat în mijlocul lunii iunie! Dacă n-a înțeles unchiul, a fost făcut să înțeleagă!

6 COMENTARII

 1. Exista o entitate (tradatorii pacepisti ajunsi multimiliardari in euro din secu, esalonul ll majoritar alogen din pcr si serviciile straine care ne-au facut revolutia )care conduce din umbra România si care a promovat pe functii numai personaje santajabile pentru a le tine sub control .Care incalca cutuma este certat parinteste (gen colegiu medicilor sau colegiu medicilor -csm- din injustitie )si in ultima instanta este sanctionat , dar , pentru fapte marunte-ex: ii pute gura .De d. Rus sa nu aveti mila-a distrus multe destine .

  • Daca Ioska ar fi tras la „monentul oportun” , si s-ar fi aplicat „la singe” punctul 8 Tm, acum nu mai aveam parte de stiri ca cea incriminata ( LIPSEAU SUBIECTII)
   Bogata Tara ( inca), Sarac ( cu duhul) popor !
   La toti veni-va vremea !!

  • Eeeeeeeeeeee…de aia Poliția Cluj are sediul închiriat la un hotel și nu are nici arest funcțional!? Acum am înțeles manevrele de ani buni ale misteriosului Ucu! Banul și min iuna…asta problema nesătulului!

 2. Ce vine pe lupă se duce pe lupă (proverb rromânesc), exact ca și cariera ăstuia cu tot cu gradele lui de kkt. Efectiv scârbos. Cum să muncească polițiștii de carieră conduși de astfel de poliFrici și poliTruci proști și obedienți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.