De ce sa alegi o firma de contabilitate digitala?

In momentul in care te decizi sa alegi o firma de contabilitate digitala este important sa iei in considerare anumiti factori. Fie ca vorbim despre o intreprindere la inceput de drum, fie despre o companie cu experieta pe piata, contabilitatea este unul dintre cei mai importanti piloni de sustinere. Daca o afacere beneficiaza de servicii bune de contabilitate poate evolua si prospera, in schimb, daca exista erori in consultanta se pot pierde bani si timp.

In era tehnologiei emergente, digitalizarea acestui domeniu era de asteptat. Avand in vedere ca, in fiecare zi, contabilii opereaza cu date, inregistrari, rapoarte analize, datorii, profituri, gestionarea digitala a acestora ajuta la simplificarea acestui proces. In plus, din ce in ce mai multe companii apeleaza la astfel de servicii. De ce?

Castigi timp

Ei bine, in cazul contabilitatii digitale, cand vine vorba despre procesarea documentelor, aceasta se face mai rapid si mai simplu. Serviciile de contabilitate online automatizeaza si accelereaza procesul.

Ai acces oricand la documentele tale

Documentele tale pot fi accesate de pe orice dispozitiv, de la desktop la telefon mobil. Mai mult, ai acces la ele oriunde te-ai afla. Asadar, situatia ta operationala si toate datele stocate acolo sunt foarte simplu si rapid de accesat. In asa fel, gestionarea situatiilor este mult mai usoara. In plus, oriunde te-ai afla si ai nevoie sa stii stadiul situatiei financiare, este doar la un simplu click distanta.

                Economisesti bani!

Cand te gandesti la tarife servicii de contabilitate online, trebuie sa te gandesti la toate serviciile pe care acestea le includ. In cazul Keez, firma de contabilitate online, acestia includ in tarif consultanta si asistenta 24/7 din partea expertilor in orice problema contabila, actualizari periodice, mai exact la fiecare 3-6 saptamani lanseaza actualizari inovatoare in concordanta cu nevoile clientilor, criptare securizata SSL, adica asigura pe deplin protejarea datelor. Iar serviciile de contabilitate concrete pe care acestia le intreprind sunt: intocmire contabilitate financiara, intocmire jurnal de TVA si balanta, intocmire registre contabile obligatorii, depunere taxe si impozite, realizare bilant si realizare documente salarizare&ITM.

In consecinta, o firma de contabilitate online faciliteaza legatura dintre tine si contabil, ofera o platforma securizata si usor accesibila oricand si oriunde, la un tarif ce contine si servicii aditionale. Vei avea raportari complexe si simplificate disponibile in timp real, facturare rapida, acces la cele mai uzuale documente si formulare necesare oricarei afaceri, pontaj in timp real generare automata pentru contracte de munca salariati, rapoarte de tip BI cu pivoti si comparatii evolutve pe lunile trecute.

Intra pe pagina web a celor de la Keez pentru a cere o oferta!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

V─â rug─âm s─â introduce╚Ťi comentariul dvs.!
Introduce╚Ťi aici numele dvs.