Un grup de cadre didactice mai tinere de la Facultatea de Geografie din cadrul UBB s-a adresat ziarului cu următoarele „vești” cum că decanul Facultății de Geografie din cadrul UBB ar face poliție cu cu întreg corpul profesoral acuzându-l de incompetență.  Totodată, decanul este acuzat de faptul că are reacții urâte atunci când este întrebat de banii din bugetul facultății.

 

„La ședința de consiliu din noiembrie anul trecut decanul, prof.dr. Dan Petrea a făcut „praf și pulbere” întreg corpul profesoral al facultății, în prezența studenților acuzându-ne în bloc de incompetență și indisciplină. Pe un asemenea „fond emoțional” a admonestat-o verbal pe scările facultății, în data de 11 noiembrie, pe colega noastră conf.dr. Oana Olovan. care a avut curajul să-l întrebe despre sumele de bani destinate cercetării.

În săptămâna următoare a dispus măsura securistoidă de a „dota” fiecare sală de curs cu camere video controlabile în orice moment din biroul decanului.

„Investiția” a costat facultatea o groază de bani, în condițiile în care fondul financiar al facultății este sărăcit. În aceeași manieră „a economisirii banului”, a adus în facultate pentru predare și îndrumare doctorate profesori din exterior, care nu trec pe la facultate cu semestrele! Unii habar n-au de disciplina pe care, cică… o predau. Dar iau bani frumoși de la facultate!!!

Noi ne opunem acestui comportament „furibund” al decanului pe faptul că a fost „descoperit”, relativ recent, alături de alți „grei” din facultate, că teza de doctorat și alte două-trei cătri ale dânsului , au fost plagiate grosolan.

Pe seama acestor „dezvăluiri”, nimeni din cei mai tineri, nu răspund la „comenzile” decanului. Când sunt „atacați”, amenină indirect cu „arătarea pisicii””. Ar fi bine să plece… că susținut fiind de către „mentorul” său, Cocean Pompei, alt plagiator notoriu, stă „cocoțat” la cârma facultății de trei legislaturi. Vă vom prezenta și „operele” acestora, în xerocopii, dacă… nu suntem credibili. Unele „originale” au fost „extrase” de la accesul public, tocmai pentru a nu se evidenția „făcăturile”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here