Reprezentanții Dedeman vor cumpăra un teren în Turda unde își vor deschide un alt magazin. Potrivit unei hotărâri a companiei pe acțiuni Electroceramica SA Turda, deţinută de italienii de la Barberi Rubinetterie Industriali, cei de la Dedeman vor cumpăra 30.000 de mp cu 3 milioane de euro.

Această achiziție vine în contextul în care, de curând, compania  a investit 13 milioane euro în deschiderea unui nou magazin la Suceava. ”Suntem preocupaţi să aducem la standardele noastre de astăzi fiecare magazin care a fost inaugurat cu mai mulţi ani în urmă. Atunci când acest lucru nu mai este posibil, decizia firescă este relocarea. Noul magazin din Suceava îmbină avantajele unui magazin de proximitate cu cele ale unui magazin de suprafaţă mare”, declarat Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman, pentru zf.ro.

Dedeman este unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piața românească de bricolaj, compania deținând 41 de magazine şi cu afaceri de 770 de milioane de euro în 2014. Compania fondată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl a avut anul trecut un profit de 94 de milioane de euro şi avea aproape 7.200 de angajaţi. Dedeman a mai cumpărat anul acesta un teren la Iaşi, de la dezvoltatorul de malluri Plaza Centers, pentru care a plătit 7,3 milioane de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here