Incident cu totul ieşit din comun în dimineaţa zilei de joi, 22 martie pe strada 1 Mai din municipiul Dej! Un bărbat în vârstă de 52 de ani s-a prezentat dis de dimineaţă – când ştia că amantul soţiei lui pleacă la serviciu – l-a abordat şi apoi implorat să o lase pe femeie în pace. Acesta n-a găsit alt răspuns decât să scoată un cuţit şi să-i cresteze faţa bietului om! Poliţia municipiului Dej cercetează acum cazul, a cărei încadrare juridică va fi  în funcţie de gravitatea rănii victimei.

 

Dl. Liviu este însoţit, cu ordonanţă, la I.M.L. Cluj, de un agent al Poliţiei municipiului Dej. Are un plasture uriaş pe obrazul drept şi o privire încărcată de tristeţe. Mărturiseşte, direct, faptul că munceşte în Germania de mai mulţi ani, ca să-şi întreţină soţia şi cei coi copii ai săi minori. Anul trecut acesta şi-a auzit poveşti cum că soţia lui trăieşte cu un individ din Dej, iar la o recentă venire acasă zvonul s-a confirmat în totalitate: şi-a surprins chiar el soţia cu un anume Pavel, până în urmă cu trei săptămâni coleg al ei, de serviciu, la o firmă multinaţională din zonă. Declară bărbatul, cătrănit la culme: „Ştiam că la ora cinci dimineaţa acesta merge la lucru, aşa că l-am aşteptat în faţa blocului de pe strada 1 Mai, acolo unde locuieşte – şi când a ieşit l-am rugat frumos să-mi lase soţia în pace şi să nu-mi strice familia. El n-a avut niciun alt răspuns decât să scoată din buzunar un cuţit cu care m-a crestat imediat pe obraz. Apoi, a plecat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, lăsându-mă acolo cu sângele ţâşnind din mine ca dintr-o fântână arteziană!” De acolo Liviu a urcat în maşina personală şi s-a deplasat, de urgenţă, la Spitalul Municipal Dej, unde medicii i-au cusut cu cinci copci rana lungă de 6,5 centimetri, după care l-au internat pentru două zile. Se lamenteză bărbatul: „Sâmbăta asta aveam avion spre Germania ca să mă întorc la muncă, dar aşa totul s-a spulberat deocamdată. Rămân în ţară să-mi rezolv treburile cu acest Pavel, însă înainte de toate îi intentez proces de divorţ soţiei fiindcă nu mai vreau să aud de ea vreodată”. Bărbatul este poftit în cabinetul de consultaţii al I.M.L.Cluj de unde se întoarce rapid, gardat de agentul de poliție şi părăseşte apoi sediul instituţiei medicale clujene…


„Este depusă o plângere la Poliţia municipiului Dej şi se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire. Dacă plaga de la obraz îi va lăsa victimei cicatrice permanente, încadrarea juridică poate fi schimbată în vătămare corporală”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, agent şef principal Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.